GTA 5 Steam'den mi Epic'ten mi satın alınmalı?

deathred

Hectopat
Makaleler
1
Selam. GTA 5 şu an Epic'te 85TL Steam'de işte 75 gibi bir şey. Paket olarak anlamadım. Ne oluyor? Önce bunu açıklarsanız sevinirim.

Bir de GTA 5'e 85 TL vermek mantıklı mı?
Sistemim:
8 GB RAM 1333MHz
SanDisk 240GB SSD
i5 3210M
GT630M 1GB
GTA 4 fena değildi oynadığım zaman.

Oyun açısından fark yok sadece görsellik ve görüntü açısından millet bazı oyunlara 50-100 TL daha fazla veriyor garip.
ben şahsen rahatlık ve güven için. Steam çalınmış hesabımı 1 saat 11 dakikaya bana geri verdi ve yanıtı da çok iyidi ama epicde desteğe ihtiyyacım olduğu zaman iletişime geçdiğimde hazır mesajlardan başka birşey göndermiyorlar.

ben şahsen rahatlık ve güven için. Steam çalınmış hesabımı 1 saat 11 dakikaya bana geri verdi ve yanıtı da çok iyidi ama epicde desteğe ihtiyyacım olduğu zaman iletişime geçdiğimde hazır mesajlardan başka birşey göndermiyorlar.
Epicden Odyssey aldım.Oyun açılmıyordu Ubisofta yöneltmiyordu. 3 gün sonra bana cevap verdiler. İletişm kısmı rezalet.

Oyun aynı oyun ama arayüz başarım gibi şeyler için çıldırıyor millet :D

Oyun açısından fark yok sadece görsellik ve görüntü açısından millet bazı oyunlara 50-100 TL daha fazla veriyor garip.

Arkadaşlar bunlar benim için sorun değil başarım vs millet görmede de olur da benim sormak istediğim şu aslında. Steam ya da Epic ile alınan oyunun Online yönünden farkı oluyor mu yani ben Steam'dan oynayan arkadaşım ile oynayabiliyor muyum bazı oyunlar da platform farkı olduğu için beraber oynanmıyor biliyorsunuz bunun gibi olay var mı onu merak ettim.

Arkadaşlar bunlar benim için sorun değil başarım vs millet görmede de olur da benim sormak istediğim şu aslında. Steam ya da Epic ile alınan oyunun Online yönünden farkı oluyor mu yani ben Steam'dan oynayan arkadaşım ile oynayabiliyor muyum bazı oyunlar da platform farkı olduğu için beraber oynanmıyor biliyorsunuz bunun gibi olay var mı onu merak ettim.

Burada Epic Steam fark etmiyor oyun aynı sunucuda olduğu için rahatlıkla oynarsınız örneğin GTA V vs.

Selam. GTA 5 şu an Epic'te 85TL Steam'de işte 75 gibi bir şey. Paket olarak anlamadım. Ne oluyor? Önce bunu açıklarsanız sevinirim.

Sistemim:
8 GB RAM 1333MHz.
SanDisk 240GB SSD.
i5 3210M.
GT630M 1GB.

Epic RAM'in düşükse ki senin düşük cok fena drop ve FPS kayiplarina neden oluyor kisaca optimizasyonu berbat Steam öneririm.

Sistemim:
8 GB RAM 1333MHz.
SanDisk 240GB SSD.
i5 3210M.
GT630M 1GB.

Steam'den alınmalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı