Rockstar Games RDR 2 Ultimate Edition 510 TL

LorrieNN

Hectopat
Yer
Kaer Morhen
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 12450H - GTX 1650 - 16 GB Ram - 1 TB M.2 SSD - Excalibur G770
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar RDR 2'nin Ultimate Edition versiyonu Rockstar Games'te 510 TL. Epic indirimleri başlayınca RDR 2 almak isteyen olur diye bu konuyu açıyorum. Daha uyguna almak isteyen arkadaşlar Epic'ten almasın Rockstar Games'ten alsın.

Epic Games'te de aynı fiyata düşüyor. Epic ile hiç uğraşmayın, alın direkt buradan.

Arkadaşlar RDR 2'nin Ultimate Edition versiyonu Rockstar Games'te 510 TL. Epic indirimleri başlayınca RDR 2 almak isteyen olur diye bu konuyu açıyorum. Daha uyguna almak isteyen arkadaşlar Epic'ten almasın Rockstar Games'ten alsın.

Steam'den aldım sonbaharda iade etsem mi acaba?

@Önderb, Epic'de zaten indirimde. İndirime girdiğinde de zaten tamamen aynı fiyata iniyor. Buradan almanız daha karlı.

Bu gta 5, pubg ve left4dead gibi pek ciddi olmayan bir oyun mu? Çocukça şeyler var mı? Bu tarz oyunları uzun bir süredir oynayamıyorum. Sadece yetişkinlere hitap eden oyunlar oynuyorum. MP olarak sadece Arma serisi ve korku gerilim türü hikaye oyunları.

Steam'den aldım sonbaharda iade etsem mi acaba?
Kaç liraya aldınız?

Epic Games'te de aynı fiyata düşüyor. Epic ile hiç uğraşmayın, alın direkt buradan.
Hocam Epic'de 758 TL normal sürüm. Burada Ultimate sürüm 510 TL. Aynı fiyata düşmüyor ki.

Bu gta 5, pubg ve left4dead gibi pek ciddi olmayan bir oyun mu? Çocukça şeyler var mı? Bu tarz oyunları uzun bir süredir oynayamıyorum. Sadece yetişkinlere hitap eden oyunlar oynuyorum. MP olarak sadece Arma serisi ve korku gerilim türü hikaye oyunları.
GTA 5'den daha ciddi ve ağır hikayeli bir oyun.

Hocam Epic'de 758 TL normal sürüm. Burada Ultimate sürüm 510 TL. Aynı fiyata düşmüyor ki.
Fark ettiyseniz normal sürüm Rockstar'da da 758 TL. Epic Games'de de 758 TL. Ultimate ile normal sürüm garip bir şekilde 758 TL'ye düşüyor. Fiyatlandırmasında bir sıkıntı var Epic Games'de.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı