RDR 2 vs Days Gone vs Valhalla vs Cyberpunk

RDR2'de şu an chapter 6'dayım. Daha önce izlediğim iki efsane dizi vardı Lost ve Dexter, bu iki dizide son sezona geldiğimde diziler biteceği için içimde bir üzüntü burukluk oluşmuştu. Aynı duyguyu şu an RDR2 için yaşıyorum. Şu âna kadar ilk kez bir oyun için bu duyguyu hissediyorum.
 
İngilizcem fazla olmadığı için genellikle Türkçe alt yazılı oyunları tercih ediyorum RDR2 fiyatı çıkış yaptığından beridir en ucuz fiyatında alıp kütüphane eklenebilir ama Days Gone ve Cyberpunk benim ilk tercihim olurdu.
 
Buradaki oyunu kıran hata nerede tam olarak?

Hâlâ bu oyunu savunmaya çalışman çok komik. Hani hataların %90'ı çözülmüştü, tek bir konuda bir sürü hata var işte. Bilip bilmeden konuşuyorsun. Attığım konuda Panam'in motoruna binmesi gerekirken havada süzüldüğü yazıyor, bu da hatanın görevi bozduğu anlamına geliyor. Daha atılan konuyu doğru düzgün okumamışsın hâlâ oyunu savunmaya çalışıyorsun.
 
Sızan bir listeye göre son gün Days Gone verecekmiş Epic Games. Bence onu aradan çıkar, listede yazan oyunların ilk üçü doğru, sonrası da doğru olma ihtimali yüksek. Days Gone vermezse de çok bir şey kaçırmazsın. RDR'ya da CP 2077 öneririm.
 

Dosya Ekleri

  • IMG_20211218_140339.jpg
    IMG_20211218_140339.jpg
    42,3 KB · Görüntüleme: 47
RDR 2 > A.C Valhalla > Cyberpunk 2077 > Days Gone.
Mümkünse bu listeyi söyle düzelt:
RDR 2 > Odyssey > Death Stranding > Detroit Become Human > Valhalla.
Death Stranding ve Detroit Become Human, AC Odyssey'den kat be kat daha iyi hocam. Birinde hikayenin dibine vuruyor, öbüründe seçimlerin arasında kayboluyorsunuz. Ha tabi açık dünyada aynı şeyleri 1923211321 kere yapmayı seviyorsanız Odyssey daha iyi olabilir :).
 
Valla bende hepsi var ama seçtiğin oyunlar arasında dağlar kadar fark var. Vahşi batı temalı istiyorsan RDR2, ileri teknoloji ve adında geçtiği üzere cyberpunk ortamını istiyorsan CB2077, Wiking olarak etrafta görev yapmak istiyorsan Valhalla, zombilerle savaşmak iatiyorsan Days Gone al.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı