RDR 2 vs Days Gone vs Valhalla vs Cyberpunk

Şahsen saydığınız tüm oyunlar benlik oyunlar. Bana sorarsanız hepsi ona sorarsanız a buna sorarsanız b der. Oyunları videolar ile inceleyin. Kararı kendiniz verin. RDR2 aldım ben şahsen. Bir tane daha alacak olsam Days Gone olurdu.

Epic Games, Days Gone'ı bedava verecek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Para ile alıcaksan eğer şahsi görüşürüm türkçe alt yazı olan oyunları almanı tavsiye ederim. Cy2077 yada days gone

Death Stranding ve Detroit Become Human, AC Odyssey'den kat be kat daha iyi hocam. Birinde hikayenin dibine vuruyor, öbüründe seçimlerin arasında kayboluyorsunuz. Ha tabi açık dünyada aynı şeyleri 1923211321 kere yapmayı seviyorsanız Odyssey daha iyi olabilir :).
Odyssey'i çok acımasız eleştirmişsiniz. Çok iyi bir yaptığı şeyler de var aslında.

Dostlarım yukarıdaki oyunlardan hangisi almalı? Malum indirim var ve güzel fiyata denk geliyorlar. Tavsiyeniz alırım. Bütçe kısıtlı.
Şimdiden teşekkürler.
Yazman saçma, bu tarz bir foruma içinde "RDR2" geçen bir karşılaştırma yazarsan tabi ki herkes RDR2'ye atlayacak. (Ki kendilerince haklı sebeplerden.) Bence Days Gone'ı aradan çıkardıktan sonra kendi zevkine göre tercih yapmalısın. Ben mesela Ac valhalla'yı RDR2'den daha çok seviyorum. Kişisel zevkime ters düşen bir sürü şey var. Benim için Ac valhalla RDR2'den daha özel. Muhtemelen çoğunluk baskısıyla RDR2 alacaksın, umarım seversin oyunu.

Sen hangisini seviyorsan onu almalısın. Başkası tayt giymeyi seviyor diye ben giymem ya da gömlek sevmiyorlar diye gömleklerimi bırakmam. Kısacası bu tip konular sadece kafanızı karıştırmaya yarar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı