RDR 2 vs God of War: Ragnarok vs Witcher 3

Hangisi

• Rdr 2

Oy: 12 63,2%
  • God of War Ragnarok

Oy: 0 0,0%
  • Witcher 3

Oy: 7 36,8%

• Oy verenlerin toplamı
    19

KemalRenas

Centipat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, bugün sizlere bir sorum var, sizce bu oyunlardan hangisi daha iyi? Sebebiyle yazarsanız çok iyi olur. Benim şahsi favorim Witcher 3. Şimdiden vereceğiniz cevapları merak ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Witcher 3. Sonuna kadar Witchercıyız.

Evrenine, hikayesine, ana ve yan karakterlerine bayılıyorum. Ayrıca oyun içi çeşitlilik de çok fazla. Kendi zırhını, kendi kılıçlarını yapmak mı dersin, kendi iksirlerini, bombalarını, yağlarını, özlerini yapmak mı dersin... Bir ton görev, bir ton canavar, hazine avları, kontratlar... Her şey var.

Son düzenleme:
Merhaba dostlar, bugün sizlere bir sorum var, sizce bu oyunlardan hangisi daha iyi? Sebebiyle yazarsanız çok iyi olur. Benim şahsi favorim Witcher 3. Şimdiden vereceğiniz cevapları merak ediyorum.

Şahsen Witcher 3.

Witcher 3 harici RDR 2 ve God of War: Ragnarok'u bitirdim şöyle söyleyeyim bence iki oyunda birbirinden çok güzel fakat RDR2 daha büyük bir oyun o yüzden RDR 2 tercih ederdim.
God of War: Ragnarok'ta oyun bittikten sonra newgame+ harici hiçbir şey yapamazsınız (yan görevler bana göre sıkıcı) fakat RDR2 de bir sürü etkinlik yapabilirsiniz oyundaki açık dünya çok güzel ve geniş.

RDR2'nin açık dünyası güzel, GoW'un savaş mekanikleri güzel, Witcher 3'ün açık dünyası da güzel ama çeşitlilik konusunda RDR2'ye göre daha zengin diyebiliriz.

Witcher 3. sonuna kadar witchercıyız.

Evrenine, hikayesine, ana ve yan karakterlerine bayılıyorum. Ayrıca oyun içi çeşitlilik de çok fazla. Kendi zırhını, kendi kılıçlarını yapmak mı dersin, kendi iksirlerini, bombalarını, yağlarını, özlerini yapmak mı dersin... Bir ton görev, bir ton canavar, hazine avları, kontratlar... Her şey var.

Witcher'in hikayesi RDR'nin gerçekçiliği.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı