RDR 2 vs Witcher 3

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tek kalkanı yaşı küçük olanlar kelimesi, işte bu kadar aciz. :)
35 saat RDR 2 oynadım, 8 saate yakın da Witcher. Üstelik yalnızca Witcher 3'ü değil, Witcher 1/2/3'ü de indirip mekaniklerine baktım.
Bitirmedim çünkü sürükleyiciliği yok, RDR 2 daha çok ilgimi çekti lakin ben RDR vs Witcher konusu açıp "net RDR, Witcher çöp" demeyecek kadar olgunum.

Belki de senin oyun zevklerin Witcher ile uymuyordur benim 10 saat RDR2 180 saat Witcher 3 oynamışlığım var mesela ben aksiyon severim ama RPG sevmem RDR2 ağır temposuyla beni çekemedi ancak Witcher'da ise hızlı hızlı okuyup diyalogları atlıyorum savaş mekanikleri kütük, müzik, hikaye ve temposuyla göre daha iyi ancak bir oyuna bağlanıp RDR2 gibi şahesere çöp diyecek değilim.

Witcher 3'ün sadece Blood and Wine DLC'si, komple RDR 2'den daha iyidir. Senaryo ve müzik konusunda ezer geçer. RDR 2 oynadım ve abartıldığı kadar değil. Çok tekdüze ilerleyen görevler var. RDR 2 sevenlerin çoğu da grafiklerden dolayı seviyor. Mount & Blade Bannerlord grafiğinde olsa çoğu yüzüne bakmaz RDR 2'nin. Witcher 3'ten sonra çıkan bir oyun olduğu için bir zahmet bu yönden daha iyi olsun.
RDR 2 belli bir zamandan sonra açılıyor, 10. saatlerde falan. Hikaye olarak da anlatırdım da spoiler olsun istemem.

Belki de senin oyun zevklerin Witcher ile uymuyordur benim 10 saat RDR2 180 saat Witcher 3 oynamışlığım var mesela ben aksiyon severim ama RPG sevmem RDR2 ağır temposuyla beni çekemedi ancak Witcher'da ise hızlı hızlı okuyup diyalogları atlıyorum savaş mekanikleri kütük, müzik, hikaye ve temposuyla göre daha iyi ancak bir oyuna bağlanıp RDR2 gibi şahesere çöp diyecek değilim.
Evet zaten ondan bahsediyorum. Bir oyuna çöp demek direkt insanların zevkine çöp demek ile aynı şey.
RDR 2'nin ağır bir oyun olduğunu önceki mesajlarda belirtmiştim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Siz bir tık fazla takmışsınız şu yaş olayına. 10 yaşında çocuk da oynamıştır iki oyunu, istediği yorumu yapar. Yaşınız büyük diye böyle milletin yorum yapmasını engellemeye çalışmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Müziği kötü dediğiniz oyun?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı