RDR 2 Witcher 3'le benzer mi?

Saydığınız şeylere göre diyebilirim ki RDR2'yi bu açılardan sevmeme gibi bir durum olmayacaktır. Tabi ki kendi düşünceniz de gelişir ancak ben yine de açıklayayım:

1. GTA'da araba sürmek neyse RDR'de de dağ bayır ovada at sürmek aynı anlama geliyor. Hatta GTA'da araba sürmek stresliyken çarpma polis vs. RDR'de atın sesleri insana huzur veriyor.

2. En gerçekçi oyun olması sebebiyle bazı insanlar çok yavaş bulup sıkılabiliyor.

Witcher sevmeyip Odyysey sevme nedeni belki daha gerçeğe dayandırılması olabilir. Yunan mitolojisi vs.

Hocam ben çok seviyorum o yüzden sorunuza cevap veremeyeceğim.

Hocam ben hepsini oynadım fakat çok övülen Assassin's Creed II dahil hiçbirini sevmedim. Origins'te biraz sıkıldım. Odyssey de keyif aldım. Valhalla ise bambaşka bir zevk. Şimdiki aklım olsa hiç uğraşmam direkt Odyssey + Valhalla veya sadece Valhalla alırdım. Hikaye sıralaması gibi bir duruma girmeye hiç gerek yok çünkü serinin her oyunu farklı bir hikaye anlatıyor gibi düşün. Sadece Animus kısımları eskiyle bağlantılı o da oynanışta seni etkilemiyor.

Teşekkür ederim hocam o 2 sini almayı düşüneceğim.

Teşekkür ederim. Olabilir tabi bir de AC nin mekanikleri tabii ki Witcher 3'ün yılına göre bile iyi olmayan savaş mekaniklerinden iyi olduğundan sevmiştir arkadaşım büyük ihtimalle. Değerlendireceğim.

Odyseyy hakkında ne diyorsunuz onu da çok övüyorlar. Valhalla Oddysey ve Origins alsam mantıklı olur mu RDR 2 yi almazsam hani. Origins ile Valhalla birbirine mi benziyor?
Oddysey’i oynamadım o yüzden çok bilmiyorum ama tanıdıklarımdan öven çok var.

Origins ile valhalla’yı oynayan kitle ikiye bölünmüş durumda,birini beğenen diğerini beğenmiyor. Sorduğumda herkesin beğendiği ilk oynadığı oluyor gibi. Ben ilk Valhalla’yı oynadım ve beğendim. Origins aynı mekaniklerle devam ettiğim dlc gibi geldi ve beğenmedim. Benzerlikten dolayı tekrar hissi yaratıyor gibi. O yüzden öyle söyledim

Rdr 2 ile Witcher 3 çok benzer oyunlar sayılmazlar. Rdr 2 çok ağır bir oyun. Ama ben o ağırlığına, işleyişine, at arabasının çamurda bıraktığı o muazzam ize hastayım. Hikaye anlamında da RDR 2 mükemmel bir deneyim sunuyor. Karakterler çok güzel, grafikler ve doğa harika, vuruş hissiyatı ve dinamikler standardın çok üstünde ayrıntılar had safhada. Kısacası RDR 2 duygusal ve fiziksel anlamda mükemmelin ötesinde bir oyun.

Witcher 3 sevmemen üzücü. O atmosfer sevilmez mi? Yalnızca renk paleti ve Yennefer'in müthiş sağlam karakteri için bile sevilir bu oyun.

Yalnız Witcher 3 sevmeyip Odyssey'den zevk alman da acayip bir durum olmuş. Odyssey, Witcher 3 örneğinde meydana getirilmiş Witcher 3 ele alınarak oluşturulmuş bir oyun.

Oynanışından dolayı sevmedim hocam. Benim oynadığım oyunda oynanış çok iyi olacak Witcher 3 gibi kötü olmayacak, çevre çok önemli değil. God of War 2018 e ve önceki oyunlarına bayılrıım mesela. Kovboy teması filmleri de oyunları da ilgimi çekmedi bu zamana kadar o yüzden sevmem mi acaba diye düşündüm. Değerlendireceğim teşekkürler.

AC oynamadım daha önce hiç. Arkadaşım Origins sevmiş benim gibi Witcher 3 sevmemesine rağmen onu dedim hocam o yazıda.

Son düzenleme:
Evet o benim Witcher 3 sevmem sevenleri de pek anlayamam. Sevenlerin büyük çoğunluğu sadece Witcher 3 oynamış insanlar. RDR 2 en azından güzel onun övülmesi mantıklı. Zaten sevmeyenlerin %90'ı oyunun ağır işleyişi ve at sürme uzunluğundan dolayı sevemiyor. Yoksa oyun iyi. Witcher 3 ise bana göre dünyanın en overrated oyunlarından biri. Özellikle Middle Earth varken witcher 3'ü 5-6 kere bitirip başka rpg oyunu denemeyen insanlar bana göre çok tuhaf oyuncular.

RDR 2'ye bayılıyorum. Her gün açıp online da vakit geçiririm. Kendimi bildiğimden beri de hep oyun oynarım ama Witcher 3 oynadığım en mükemmel oyunlardan birisi. Yani düşünce tarzın yanlış. Herkes o fikirde değil. Witcher 3 sevmek için çok sebep var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…