- Makaleler
- 3
Saydığınız şeylere göre diyebilirim ki RDR2'yi bu açılardan sevmeme gibi bir durum olmayacaktır. Tabi ki kendi düşünceniz de gelişir ancak ben yine de açıklayayım:O manada değil tabii ki
Ben GTA 5'i açık dünyada araba sürmek hariç neredeyse hiç sevmem açıkçasıSebebi haritanın tek şehirli olması hikayenin yavan olması GTA 4'e göre aşırı gerçekçi olmayan fizikler gibi uzar gider. GTA 5 en az GTA'dan saydığım oyundur. RDR 2 GTA 5'e de çok benziyorsa almak istemem mesela o anlamda sordum. Evet Sanandreas'ın yanında 5'e oyun demem maalesef
Arkadaşım da Witcher 3 sevmiyor ama AC Origins'e bayılmış o nasıl oluyor acaba anlamadım o halde.
1. GTA'da araba sürmek neyse RDR'de de dağ bayır ovada at sürmek aynı anlama geliyor. Hatta GTA'da araba sürmek stresliyken çarpma polis vs. RDR'de atın sesleri insana huzur veriyor.
2. En gerçekçi oyun olması sebebiyle bazı insanlar çok yavaş bulup sıkılabiliyor.
Witcher sevmeyip Odyysey sevme nedeni belki daha gerçeğe dayandırılması olabilir. Yunan mitolojisi vs.