RDR 2 Witcher 3'le benzer mi?

RDR 2'ye bayılıyorum. Her gün açıp online da vakit geçiririm. Kendimi bildiğimden beri de hep oyun oynarım ama Witcher 3 oynadığım en mükemmel oyunlardan birisi. Yani düşünce tarzın yanlış. Herkes o fikirde değil. Witcher 3 sevmek için çok sebep var.
Dostum yanlış anlama Witcher 3'ü seven bazı insanlar (genelde sadece o oyunu oynamış oluyorlar) çok övme derdinde. Lafım her sevene değil zaten.

RDR 2'ye bayılıyorum. Her gün açıp online da vakit geçiririm. Kendimi bildiğimden beri de hep oyun oynarım ama Witcher 3 oynadığım en mükemmel oyunlardan birisi. Yani düşünce tarzın yanlış. Herkes o fikirde değil. Witcher 3 sevmek için çok sebep var.
Bence bu sebepler ağırlıklı değil. Oynanış biraz daha iyi olsa dahi size hak verirdim. Ama bana Witcher 3'ün o kanlı canlı denen dünyası dahi diğer oynadığım tüm oyunlardan daha cansız geldi. Oyunun NPC lerinde bir etkileşim yok. Oyunun grafikleri bile dünyasını soluk hissettiriyor gibi. Artık bu oyunu sevenlerle sevmeyenlerin oyunu farklı gördüklerini düşünmeye başlayacağım internette aynı elbiseyi herkesin farklı renk gördüğü fotoğraflar gibi :D

Ama kimseye de diyemem niye sevdin tartışılmaz bu konu tabii ki.

Bence bu sebepler ağırlıklı değil. Oynanış biraz daha iyi olsa dahi size hak verirdim. Ama bana Witcher 3'ün o kanlı canlı denen dünyası dahi diğer oynadığım tüm oyunlardan daha cansız geldi. Oyunun NPC lerinde bir etkileşim yok. Oyunun grafikleri bile dünyasını soluk hissettiriyor gibi. Artık bu oyunu sevenlerle sevmeyenlerin oyunu farklı gördüklerini düşünmeye başlayacağım internette aynı elbiseyi herkesin farklı renk gördüğü fotoğraflar gibi :D

Ama kimseye de diyemem niye sevdin tartışılmaz bu konu tabii ki.
Yani kesinlikle. Herhangi birinin o görselliği görüp de bu oyuna aşık olmaması mümkün değil mümkün. 😄

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar Red Dead Redemption 2 10 saatin sonunda deneyimlerimi yazıyorum oyun gerçekten güzel. Çok büyük emek sarfedildiği çok belli. 2. Bölümdeyim daha hiç sıkmadı. Sırf çeşit çeşit detayları için bile oynanır. Witcher 3 bunun yanında oyun değil ayrıca RDR 2 ile kıyaslayan gerçekten hayatında ya tek Witcher 3 oynamıştır ya da oyundan anlamıyordur :D

Evet o benim Witcher 3 sevmem sevenleri de pek anlayamam. Sevenlerin büyük çoğunluğu sadece Witcher 3 oynamış insanlar. RDR 2 en azından güzel onun övülmesi mantıklı. Zaten sevmeyenlerin %90'ı oyunun ağır işleyişi ve at sürme uzunluğundan dolayı sevemiyor. Yoksa oyun iyi. Witcher 3 ise bana göre dünyanın en overrated oyunlarından biri. Özellikle Middle Earth varken witcher 3'ü 5-6 kere bitirip başka rpg oyunu denemeyen insanlar bana göre çok tuhaf oyuncular.
Dostum muhtemelen 200ün üzerinde oyun oynamış birisi olarak yazdıklarını hayretler içerisinde okudum. Middle Earth ve Rdr2 öven birisi olarak aksiyon seven biri olduğunu görebiliyorum. Muhtemelen John Wick>Esaretin Bedeli. Sanat tasarımı, Hikaye işlenişi, altı dolu bir hikaye, müzikler vs muhtemelen önemsiz. Muhtemelen Mass Effect, Divinity Original Sin, Undertale, Fallout gibi oyunlar da oyun değil sizin için. Olabilir yargılamam. Ama sizin söylemleriniz de saçma.
Middle Earth ü beğenmen de bambaşka facia. Oyun tamamıyla Tolkien i mezarda ters döndürür.

Arkadaşlar Red Dead Redemption 2 10 saatin sonunda deneyimlerimi yazıyorum oyun gerçekten güzel. Çok büyük emek sarfedildiği çok belli. 2. Bölümdeyim daha hiç sıkmadı. Sırf çeşit çeşit detayları için bile oynanır. Witcher 3 bunun yanında oyun değil ayrıca RDR 2 ile kıyaslayan gerçekten hayatında ya tek Witcher 3 oynamıştır ya da oyundan anlamıyordur :D
Aynen öyle hocam. O yüzden tüm ödülleri sildi süpürdü. Polonya lobisi hep. Amerikanlar yapsaydı bu ödüller verilmezdi 😁

Türk insanına fantastik diyarlar vermeyeceksin. Yeni evrenler açmayacaksın. Tr simülasyonunu, gerçek yaşanmışlıkları dayayacaksın. Mazoşist bir toplumuz. Oyun beğenilerimize de bu vurmuş.

Bana göre witcher 96/100 rdr2 95/100lük bir oyundur. Diyebilirsin witcher 3 90dır rdr 100dür. Bu da tutarlı bir yargılamadır saygı duyarım. Ama birisine 50/100 birisine 100/100 denirse öh ama derim. Bana kalırsa böyle düsünen bir oyuncu hayatında maksimum 15 20 oyun oynamıştır işte.

Post meclisten dışarı geneldir. Bireysel almayın.

Son düzenleme:
Dostum muhtemelen 200ün üzerinde oyun oynamış birisi olarak yazdıklarını hayretler içerisinde okudum. Middle Earth ve Rdr2 öven birisi olarak aksiyon seven biri olduğunu görebiliyorum. Muhtemelen John Wick>Esaretin Bedeli. Sanat tasarımı, Hikaye işlenişi, altı dolu bir hikaye, müzikler vs muhtemelen önemsiz. Muhtemelen Mass Effect, Divinity Original Sin, Undertale, Fallout gibi oyunlar da oyun değil sizin için. Olabilir yargılamam. Ama sizin söylemleriniz de saçma.
Middle Earth ü beğenmen de bambaşka facia. Oyun tamamıyla Tolkien i mezarda ters döndürür.

Aynen öyle hocam. O yüzden tüm ödülleri sildi süpürdü. Polonya lobisi hep. Amerikanlar yapsaydı bu ödüller verilmezdi 😁

Türk insanına fantastik diyarlar vermeyeceksin. Yeni evrenler açmayacaksın. Tr simülasyonunu, gerçek yaşanmışlıkları dayayacaksın. Mazoşist bir toplumuz. Oyun beğenilerimize de bu vurmuş.

Bana göre witcher 96/100 rdr2 95/100lük bir oyundur. Diyebilirsin witcher 3 90dır rdr 100dür. Bu da tutarlı bir yargılamadır saygı duyarım. Ama birisine 50/100 birisine 100/100 denirse öh ama derim. Bana kalırsa böyle düsünen bir oyuncu hayatında maksimum 15 20 oyun oynamıştır işte.

Post meclisten dışarı geneldir. Bireysel almayın.
Kuzey Güney 3. Bölüm 1:16:54

Arkadaşlar Witcher 3 hiçbir şekilde sevmeyen bir insanım. Epic Games indirimlerinde ve şu anda 200 TL üzeri kupon da varken RDR 2 indirimdeyken alsam mı almasammı derken bu konuyu açmak istedim. Witcher 3 sevenler RDR 2'yi çok seviyor sanki gördüğüm kadarıyla. Oyunun ilerleyişi haritası ağırlığı savaşı vb. Witcher 3'e benziyor mu? Oyun durağan mı yoksa böyle çok aksiyonlu mu yoksa görevler falan ona göre alacağım. Bir de onu almazsam Assassin's Creed serisinden oyun veya oyunlar alayım diyorum. Sizce AC serisinin hangi oyununu almamı tavsiye edersiniz iki soru sordum ama şimdiden teşekkürler.

Bir de fizik motoru GTA 5'e benziyor mu burası önemli. GTA 5 fizik motoru gerçekçi gelmiyor mesela. Ben önceki GTA oyunlarını da 5'e göre daha çok seviyorum.

Hocam Witcher'la gram alakası yok RDR'nin bence witchercılar oyunun açık dünyasına detaylılığından vs seviyorlar RDR2 yide (bende Witcher oynamış sevmiş biriyim ayrıca RDR2 yide seviyorum)

Dostum muhtemelen 200'ün üzerinde oyun oynamış birisi olarak yazdıklarını hayretler içerisinde okudum. Middle Earth ve RDR2 öven birisi olarak aksiyon seven biri olduğunu görebiliyorum. Muhtemelen John Wick>Esaretin Bedeli. Sanat tasarımı, Hikaye işlenişi, altı dolu bir hikaye, müzikler vs muhtemelen önemsiz. Muhtemelen Mass Effect, Divinity Original Sin, Undertale, Fallout gibi oyunlar da oyun değil sizin için. Olabilir yargılamam. Ama sizin söylemleriniz de saçma.
Middle Earth'ü beğenmen de bambaşka facia. Oyun tamamıyla Tolkien i mezarda ters döndürür.

15-20 değil bende 200'e yakın oyun oynadım. Mass Effect en sevdiğim oyunlardan biri ve seçim yapmalı oyunları zaten çok seviyorum. Esaretin Bedeli de çok iyi bir film John Wick'te ama ikisinin arasından seçim yapsam John Wick'i seçmezdim. Undertale ve Fallout'u da seviyorum. En sevdiğim türde normalde aksiyon değil. Life is Strange, Fahrenheit, Heavy Rain gibi seçim yapmalı oyunlar. En sevdiğim oyun RDR 2 de değil, Hitman serisi. Witcher 3'ün her koşulda gereğinden fazla abartıldığının her zaman arkasındayım. Ayrıca bir insan Witcher 3'e 50 verirken RDR 2'ye 100/100 verebilir. Sırf Witcher 3 fanı olduğunuz için böyle saçma bir savunma yazdığınıza da eminim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı