Dostum muhtemelen 200ün üzerinde oyun oynamış birisi olarak yazdıklarını hayretler içerisinde okudum. Middle Earth ve Rdr2 öven birisi olarak aksiyon seven biri olduğunu görebiliyorum. Muhtemelen John Wick>Esaretin Bedeli. Sanat tasarımı, Hikaye işlenişi, altı dolu bir hikaye, müzikler vs muhtemelen önemsiz. Muhtemelen Mass Effect, Divinity Original Sin, Undertale, Fallout gibi oyunlar da oyun değil sizin için. Olabilir yargılamam. Ama sizin söylemleriniz de saçma.
Middle Earth ü beğenmen de bambaşka facia. Oyun tamamıyla Tolkien i mezarda ters döndürür.
Aynen öyle hocam. O yüzden tüm ödülleri sildi süpürdü. Polonya lobisi hep. Amerikanlar yapsaydı bu ödüller verilmezdi
Türk insanına fantastik diyarlar vermeyeceksin. Yeni evrenler açmayacaksın. Tr simülasyonunu, gerçek yaşanmışlıkları dayayacaksın. Mazoşist bir toplumuz. Oyun beğenilerimize de bu vurmuş.
Bana göre witcher 96/100 rdr2 95/100lük bir oyundur. Diyebilirsin witcher 3 90dır rdr 100dür. Bu da tutarlı bir yargılamadır saygı duyarım. Ama birisine 50/100 birisine 100/100 denirse öh ama derim. Bana kalırsa böyle düsünen bir oyuncu hayatında maksimum 15 20 oyun oynamıştır işte.
Post meclisten dışarı geneldir. Bireysel almayın.