RDR 2 Witcher 3'le benzer mi?

Anladım sen hatersın. Bütün oyun dünyası kabul etmiş A.C'nin son üç oyununun Witcher'dan esinlenildiğini senin dediğinin ne önemi var ki? Profilim Yennefer ama RDR 2 hakkındaki görüşlerim de gayet radikal.
Esinlendiyse oynanışları Witcher 3'den daha zevkli ve oturaklı. Deneyimli o kadar oyun yapmış Ubisoft firmasıyla o zamana kadar tek Witcher yapmış CD Projekt Red'i karıştırma. Adamların deneyimsiz olduğu belli ki Witcher 2'nin oynanışı daha zevkli bence 3'e göre izlediğim kadarıyla. Kendi oyun motorlarını kullanarak yeni nesile geçirip diğer firmalardan daha kötü yeni nesile geçiş yapmışlar. Bari daha çok üzerine gitseydiniz oynanış daha iyi olurdu ki ben isterdim bunu.

Anladım sen hatersın. Bütün oyun dünyası kabul etmiş A.C'nin son üç oyununun Witcher'dan esinlenildiğini senin dediğinin ne önemi var ki? Profilim Yennefer ama RDR 2 hakkındaki görüşlerim de gayet radikal.
Ubisoft daha Witcher 3 yokken yaptığı diğer oyunlarda level sistemleri, yan görevler, yetenek ağaçları gibi özellikler kullanıyordu. Bunu Asassin's Creed'de denemek istedikleri için ona getirdiklerinde insanların Witcher 3'ten özenildi demesi komik oluyor. Benim dediğim esinlenilmiş olsa bile, ortada çok daha iyi bir iş varken insanların hâlâ Witcher 3'ü kusursuz olarak görmesi. Ve çoğu Witcher fanının AC'yi "çöp" olarak adlandırması. Hater değilim, anlamadığım şey sadece sene 2023 olacak ona rağmen dünyanın en iyi ve en eksiksiz oyunu olarak görmeleri. Witcher 3 fanlarının büyük bir çoğunluğunun sadece 5-6 tane hatta bazılarının sadece Witcher 3 oynadığına da eminim.

Ubisoft daha Witcher 3 yokken yaptığı diğer oyunlarda level sistemleri, yan görevler, yetenek ağaçları gibi özellikler kullanıyordu. Bunu Asassin's Creed'de denemek istedikleri için ona getirdiklerinde insanların Witcher 3'ten özenildi demesi komik oluyor. Benim dediğim esinlenilmiş olsa bile, ortada çok daha iyi bir iş varken insanların hâlâ Witcher 3'ü kusursuz olarak görmesi. Ve çoğu Witcher fanının AC'yi "çöp" olarak adlandırması. Hater değilim, anlamadığım şey sadece sene 2023 olacak ona rağmen dünyanın en iyi ve en eksiksiz oyunu olarak görmeleri. Witcher 3 fanlarının büyük bir çoğunluğunun sadece 5-6 tane hatta bazılarının sadece Witcher 3 oynadığına da eminim.
Witcher 3 en iyisi demiyorum. Odyssey de çok güzel bir oyun bu arada. Saatlerimi verdiğim oyunlardan biridir. Ama Origins ve Valhalla için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim. Ubisoft ise oyuncu düşmanı para kazanma odaklı bir firma. AC oyunlarının çoğu vasat ve altı. Yalnızca AC 2, Odyssey, Syndicate ve Unity benim için bunun dışında tutulabilir. RDR 2 ise hepsinden çok daha mükemmel bir yapım. Ama Witcher 3'ü yalnızca oynanış açısından değerlendirmek başlı başına bir hata.

Esinlendiyse oynanışları Witcher 3'den daha zevkli ve oturaklı. Deneyimli o kadar oyun yapmış Ubisoft firmasıyla o zamana kadar tek Witcher yapmış CD Projekt Red'i karıştırma. Adamların deneyimsiz olduğu belli ki Witcher 2'nin oynanışı daha zevkli bence 3'e göre izlediğim kadarıyla. Kendi oyun motorlarını kullanarak yeni nesile geçirip diğer firmalardan daha kötü yeni nesile geçiş yapmışlar. Bari daha çok üzerine gitseydiniz oynanış daha iyi olurdu ki ben isterdim bunu.
Assassins Creed Origins,
Assassins Creed Odyssey,
Assassins Creed Valhalla oyunları Witcher 3 esinlenerek yapılmıştır.

Witcher 3 en iyisi demiyorum. Odyssey de çok güzel bir oyun bu arada. Saatlerimi verdiğim oyunlardan biridir. Ama Origins ve Valhalla için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim. Ubisoft ise oyuncu düşmanı para kazanma odaklı bir firma. AC oyunlarının çoğu vasat ve altı. Yalnızca AC 2, Odyssey, Syndicate ve Unity benim için bunun dışında tutulabilir. RDR 2 ise hepsinden çok daha mükemmel bir yapım. Ama Witcher 3'ü yalnızca oynanış açısından değerlendirmek başlı başına bir hata.

Assassins Creed Origins,
Assassins Creed Odyssey,
Assassins Creed Valhalla oyunları Witcher 3 esinlenerek yapılmıştır.
Tamam bize çok kötü geldi oynanış oynayamayacak kadar. Tekrar deneyeceğim bi ara fanlar öyle bi fan ki insanın nasıl olduğunu bildiği oyuna yine başlayası geliyor. :D Esinlenmedi demedim kabul ettim araştırmadım olabilir.

Dostum bak dediklerimi yanlış anlamanı istemem. Ben sana karşı veya diğerlerine karşı bir haterlik yapmıyorum. Oyunu tabii ki sevebilirsin, benim laf ettiğim sadece bu oyunu yüceltip diğer oyunlara çöp diyenler. Bu arada bence de dediğin doğru. Odyssey en iyisi ve hatta bana göre de Valhalla downgrade edilen bir oyun oldu. Witcher 3'ü sadece oynanış açısından değil, KENDİME göre birkaç nedenden dolayı böyle söylüyorum. Oyun genel olarak beni sarmadı. Yoksa oyunla alıp veremediğim bir şey yok.

Ekleme: Witcher 4 gelirse ilk başta deneyecek insanlardan biriyim. Hiçbir zaman önyargıyla oyuna bakmam.
Ekleme 2: AC 3 ve Revelations'ta bana göre ac'nin batırdığı oyunlardır

Tamam bize çok kötü geldi oynanış oynayamayacak kadar. Tekrar deneyeceğim bi ara fanlar öyle bi fan ki insanın nasıl olduğunu bildiği oyuna yine başlayası geliyor. :D Esinlenmedi demedim kabul ettim araştırmadım olabilir.
Oynanış yorucu. Çok nadir zevk veriyor bu bir gerçek. Deneyip o atmosferi yaşamanı ve her şeyi bir kenara bırakıp kendini oyuna vermeni çok isterim.

İki oyunada yüzlerce saatimi gördüm.Rdr2 teknik kalitede,oyun ayrıntısında çok üst seviye bir oyun.Ana karakter arthur morgan ikonik bir karakter.Ama oyun witcher 3 gibi hızlı akıp seni içine çekebilen bir oyun değil.Sonuçta ağır işleten bir open word.Witcher 3 ise rpg open world.Türleri farklı.İki oyunda şahaeserdir.Ekden ring gibi metin 2 bozması bir oyunu bu oyunlarla kıyaslayanlar ise oyun cahilidir.

Arkadaşlar Witcher 3 hiçbir şekilde sevmeyen bir insanım. Epic Games indirimlerinde ve şu anda 200 TL üzeri kupon da varken RDR 2 indirimdeyken alsam mı almasammı derken bu konuyu açmak istedim. Witcher 3 sevenler RDR 2'yi çok seviyor sanki gördüğüm kadarıyla. Oyunun ilerleyişi haritası ağırlığı savaşı vb. Witcher 3'e benziyor mu? Oyun durağan mı yoksa böyle çok aksiyonlu mu yoksa görevler falan ona göre alacağım. Bir de onu almazsam Assassin's Creed serisinden oyun veya oyunlar alayım diyorum. Sizce AC serisinin hangi oyununu almamı tavsiye edersiniz iki soru sordum ama şimdiden teşekkürler.

Bir de fizik motoru GTA 5'e benziyor mu burası önemli. GTA 5 fizik motoru gerçekçi gelmiyor mesela. Ben önceki GTA oyunlarını da 5'e göre daha çok seviyorum.

Witcher 3 19 saat oynadım bıraktım RDR 2 aldım onu indireceğim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı