RDR 2'de en çok FPS düşüren ayarlar nelerdir?

Makaleler
1
Öncelikle selam. RDR 2 oynarken artık zevk almamaya başladım. Ekran kartım GTX 1050 Ti. Oyunu orta-yüksem ayarlarda oynuyorum. Orta ayara alınca da pek bir fark olmuyor. AMD FSR 2.0 açtığımda da görüntü çok kötü oluyor. RDR 2 diye bir oyun oynamıyorum sanki. Yani demek istediğim ayarlarda gereksiz veya çok FPS düşüren grafik ayarları nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ruzen 3 1200 af kullanıyorum. Sanırım evet işlemci sayesinde.

Arkadaşlar sağolun Fsr 2.0 ile rdr 2 de 40 fps alabiliyorum. Ayrıca az önce God Of War da birşey farkettim. Amd fsr 2.0 dan çıkarınca görüntü bozuluyor ve 12 fps falan artıyor. Yani 55 fps oynayabildim ama ne fayda görüntü bozuk. Amd fsr 2.0 a alınca ise orijinal grafiklerde 45 fps alıyorum. Görüntü bozulmuyor.
FSR görüntüde biraz bozulma yaratıp performansı arttırıyor sanıyordum. Hiç yaratmıyorsa nasıl kare çoğalıp FPS artıyor. Farkettirmeden bozuyor demek ki.

Hocam rdr 2 de orası öyle ama god of warda çok değişik.
Hocam God of War da herkesde aynı ayar var zaten unutmuşum sen resimdeki yeri performansamı kaliteyemi dengeliyemi ultra kaliteyemi alıp textureyi yükseğe çekiyorsun?
Performansa alınca İşleme ölçeğini çok düşürüyor

Görüntü bozulduysa ya süper çözünürlüğün ultra kaliteyedi ya da ayarı kapatınca önceden kendin ayarlarken işleme çözünürlüğünü düşükte bıraktıysan otomatik o düzene geçtiği için görüntü kötüleşmiştir yoksa onu kapatmayla spesifik bi ilişkiisi yok görüntü bozulmasının işleme ölçeğini kontrol et.

Dosya Ekleri

• 16717329658791364346096062184612.jpg
    16717329658791364346096062184612.jpg
    117,8 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
Hocam God of War da herkesde aynı ayar var zaten unutmuşum sen resimdeki yeri performansamı kaliteyemi dengeliyemi ultra kaliteyemi alıp textureyi yükseğe çekiyorsun?
Performansa alınca İşleme ölçeğini çok düşürüyor

Görüntü bozulduysa ya süper çözünürlüğün ultra kaliteyedi ya da ayarı kapatınca önceden kendin ayarlarken işleme çözünürlüğünü düşükte bıraktıysan otomatik o düzene geçtiği için görüntü kötüleşmiştir yoksa onu kapatmayla spesifik bi ilişkiisi yok görüntü bozulmasının işleme ölçeğini kontrol et.
Kalite ye almışım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı