Çözüldü RDR 2'de ölen at tekrar doğar mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Furkan Borak

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Kocaeli, Karamürsel
Arkadaşlar beyaz atı almıştım. Adını koymuştum aramız çok iyiydi. Dağdan düştük. Öldü Ne yapacağım tekrar spawn olur mu ya da önerdiğiniz at var mı?

Çözüm
Hocam yanlış anladınız galiba, beyaz atı aldığınız yerden tekrar alabilirsiniz, aynı yere tekrar spawn oluyorlar.
Oluyorlar mı gerçekten?

Hocam şu anlık. Oyun ileride nasıl olur bilemem. Sean'ı kurtardık.

Benim beyaz Arap ölmüştü savaşta ve üstümde reviver olmasına rağmen yanlışlıkla kafasına sıkmıştım ve reviver hakkım gitmişti daha sonra tekrar isabella gölüne gittiğime spawnlanmıştı. Hatta kardeşim atı kaçırıp kaybetmişti daha sonra geldiğinde bile yeniden spawnlanmıştı gidip bir bakın.

Tamamdır gidip bakacağım. Tekrar bilgilendiririm teşekkür ederim.

Ölen atın getiremezsin hocam. Çok ilerlemediysen eski kayıtları yükle. Ya da hiç uğraşma karlı bölgelere git. Oradan oyundaki en iyi atı yakala.

4 kere almaya çalıştım ve başardım. Evet tekrar spawn oluyor çok teşekkürler arkadaşlar

Evet o benim Bu arada gerçekten de iyi para var.

4 kere almaya çalıştım ve başardım. Evet tekrar spawn oluyor çok teşekkürler arkadaşlar
Eki Görüntüle 1920345

Evet o benim Bu arada gerçekten de iyi para var.
Memnun oldum hocam, sizi eskiden Photoshop'a yeni başladığımda baya bir izliyordum. Bu arada oyunda ilerleyince arap atı almanızı tavsiye ediyorum, oyundaki en iyi at.

Edit: Adobe programlarıyla ilgili olan discordunuzda aktif olarak bulunuyorum bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…