Çözüldü RDR 2'de ölen at tekrar doğar mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Nereden bulabilirim?

Baya baya sıkıcı geliyor. Tren soygunundan sonra neredeyse hiç aksiyon dolu bir şeyler olmadı. Sadece bizim takım arkadaşını kurtardım. Başka bir şey yok şuan at sürme simulasyonu gibi.
Hocam yanlış anladınız galiba, beyaz atı aldığınız yerden tekrar alabilirsiniz, aynı yere tekrar spawn oluyorlar.
Oluyorlar mı gerçekten?

Hocam şu anlık. Oyun ileride nasıl olur bilemem. Sean'ı kurtardık.

Benim beyaz Arap ölmüştü savaşta ve üstümde reviver olmasına rağmen yanlışlıkla kafasına sıkmıştım ve reviver hakkım gitmişti daha sonra tekrar isabella gölüne gittiğime spawnlanmıştı. Hatta kardeşim atı kaçırıp kaybetmişti daha sonra geldiğinde bile yeniden spawnlanmıştı gidip bir bakın.

Benim beyaz Arap ölmüştü savaşta ve üstümde reviver olmasına rağmen yanlışlıkla kafasına sıkmıştım ve reviver hakkım gitmişti daha sonra tekrar isabella gölüne gittiğime spawnlanmıştı. Hatta kardeşim atı kaçırıp kaybetmişti daha sonra geldiğinde bile yeniden spawnlanmıştı gidip bir bakın.
Tamamdır gidip bakacağım. Tekrar bilgilendiririm teşekkür ederim.

4 kere almaya çalıştım ve başardım. Evet tekrar spawn oluyor çok teşekkürler arkadaşlar
unknown_2023.08.27-23.09.png

Yanınızda atı canlandırmak için gerekli donanımla gezin. Bu arada konuyla alakasız ama Youtube'ta Photoshop içerikleri üreten Hydra siz misiniz?

Edit: Haritanın etrafından altınları toplayın. İyi para yaparsınız.
Evet o benim :) Bu arada gerçekten de iyi para var.

4 kere almaya çalıştım ve başardım. Evet tekrar spawn oluyor çok teşekkürler arkadaşlar
Eki Görüntüle 1920345

Evet o benim :) Bu arada gerçekten de iyi para var.
Memnun oldum hocam, sizi eskiden Photoshop'a yeni başladığımda baya bir izliyordum. Bu arada oyunda ilerleyince arap atı almanızı tavsiye ediyorum, oyundaki en iyi at.

Edit: Adobe programlarıyla ilgili olan discordunuzda aktif olarak bulunuyorum bu arada :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı