Furkan Borak
Hectopat
Arkadaşlar beyaz atı almıştım. Adını koymuştum aramız çok iyiydi. Dağdan düştük. Öldü
Ne yapacağım tekrar spawn olur mu ya da önerdiğiniz at var mı?
Hocam yanlış anladınız galiba, beyaz atı aldığınız yerden tekrar alabilirsiniz, aynı yere tekrar spawn oluyorlar.Nereden bulabilirim?
Baya baya sıkıcı geliyor. Tren soygunundan sonra neredeyse hiç aksiyon dolu bir şeyler olmadı. Sadece bizim takım arkadaşını kurtardım. Başka bir şey yok şuan at sürme simulasyonu gibi.
Oluyorlar mı gerçekten?
Hocam şu anlık. Oyun ileride nasıl olur bilemem. Sean'ı kurtardık.
Tamamdır gidip bakacağım. Tekrar bilgilendiririm teşekkür ederim.Benim beyaz Arap ölmüştü savaşta ve üstümde reviver olmasına rağmen yanlışlıkla kafasına sıkmıştım ve reviver hakkım gitmişti daha sonra tekrar isabella gölüne gittiğime spawnlanmıştı. Hatta kardeşim atı kaçırıp kaybetmişti daha sonra geldiğinde bile yeniden spawnlanmıştı gidip bir bakın.
Evet o benimYanınızda atı canlandırmak için gerekli donanımla gezin. Bu arada konuyla alakasız ama Youtube'ta Photoshop içerikleri üreten Hydra siz misiniz?
Edit: Haritanın etrafından altınları toplayın. İyi para yaparsınız.
Memnun oldum hocam, sizi eskiden Photoshop'a yeni başladığımda baya bir izliyordum. Bu arada oyunda ilerleyince arap atı almanızı tavsiye ediyorum, oyundaki en iyi at.4 kere almaya çalıştım ve başardım. Evet tekrar spawn oluyor çok teşekkürler arkadaşlar
Eki Görüntüle 1920345
Evet o benimBu arada gerçekten de iyi para var.
Oluyorlar mı gerçekten?
Hocam şu anlık. Oyun ileride nasıl olur bilemem. Sean'ı kurtardık.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.