RDR 2'de PC Restart Atıyor

baggins54

Decapat
Daha fazla  
RAM
Kingston HyperX Fury RGB 2x8 16 GB 3200 MHz DDR4 CL16.
SSD veya HDD modeli
MLD M300 500GB NVMe 2280 M.2 SSD (3300MB/3100MB)
Ekran kartı
RX 6600 8 GB.
Anakart
ASUS Prime B450M K II 4400MHz(OC) M.2 AM4.
İşlemci
AMD Ryzen 5 5500 4.20 GHz 6 çekirdek 19MB AM4.
Red Dead Redemption 2'de oyuna girip bir 15-20 dakika oynadıktan sonra bilgisayar bir anda restart atıyor kendi kendine. Bazı oyunlarda da çok nadiren oluyor ama RDR'de şu anda çok sık olmaya başladı. Nasıl çözebilirim acaba?

Afterburner yükleyip oyun esnasında CPU ve GPU sıcaklıklarına bak aşırı ısınıp reset atıyor olabilir , ısıda bir problem yoksa başka bi PSU bulup onunla test etmelisin PSU bozulmuş olabilir

Güç kaynağınız ile ilgili bir sorun. Üflediği hava çok sıcaksa koruma için atar. Veya voltaj 11.8'in altında çok seyreder vs. vs.
Çözüm: Yeni, güçlü bir güç kaynağı. Topu topu 200w harcayan bir sisteme yetmeyen güç kaynağı nedir merak ettim.

Güç kaynağınız ile ilgili bir sorun. Üflediği hava çok sıcaksa koruma için atar. Veya voltaj 11.8'in altında çok seyreder vs. vs.
Çözüm: Yeni, güçlü bir güç kaynağı. Topu topu 200w harcayan bir sisteme yetmeyen güç kaynağı nedir merak ettim.
Güç kaynağı nedir?

Gamepower GP-650 apfc 14cm 80+(bronz) 650W PSU.

Tam bilmiyorum ama PSU ile ilgili bir sorun olduğunu düşünmüyorum mesela şu an 1 saattir RDR'deyim ve hala bir sıkıntı yaşamadım. Belki ekran kartındadır sorun ama bilmiyorum.

Gamepower GP-650 apfc 14cm 80+(bronz) 650W PSU.

Tam bilmiyorum ama PSU ile ilgili bir sorun olduğunu düşünmüyorum mesela şu an 1 saattir RDR'deyim ve hala bir sıkıntı yaşamadım. Belki ekran kartındadır sorun ama bilmiyorum.
Dediğim gibi sıcaklık ile ilgili de olabilir. Yerinizde olsam oyun içerisindeyken MSI Afterburnr açıp sıcaklıkları topluca kontrol ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı