Sizin sevdiğiniz oyunlar nedir? Merak ettim açıkcasıAynı saçmalığa bir daha katlanmak mı? Düşüncesi bile korkunç.
GOW, Bannerlord, Skyrim, Dishonored, son AC dörtlemesi... Online olarak CS2, Valorant, PUBG.Sizin sevdiğiniz oyunlar nedir? Merak ettim açıkcası![]()
Hikayeli oyunlar pek ilginizi çekmiyor sanırım ancak RDR2 türünün en iyi oyunları arasındandır.GOW, Bannerlord, Skyrim, Dishonored, son AC dörtlemesi... Online olarak CS2, Valorant, PUBG.
Cyberpunk 2077, The Witcher, Dishonored ve Mass Effect serileri az da olsa bu boşluğu kapatabilir.
Hayır hikayeleri oyunlara bayılırım ama RDR 2 bomboş bir oyundur.Hikayeli oyunlar pek ilginizi çekmiyor sanırım ancak RDR2 türünün en iyi oyunları arasındandır.
Neden sevmiyorsunuz?Hayır hikayeleri oyunlara bayılırım ama RDR 2 bomboş bir oyundur.
Boş olduğu için. Yani boştan kastım gereksiz bir oyun. Dünyası da çok yapay NPC'ler akılsız falan işte.Neden sevmiyorsunuz?
Hayır hikayeleri oyunlara bayılırım ama RDR 2 bomboş bir oyundur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.