Bu RDR 2 aşıkları yeni oyuncu mu merak ettim kaç yıldır oynuyorsunuz ( kesinlikle kötü niyetten yazmıyorum samimi sohbet)
Ben beğenmemişsem boştur. Beğensem zaten överdim.Peki sana bu izlenime veren şey nedir? Neden boş bir oyun?
Merhaba öncelikle iyi günler. Ben RDR2 adlı oyunu 60 saatin sonunda bitirdim ama maalesef tadı damağımda kaldı ve boşluğa düştüm. Bu hisden kurtulmak için hangi oyunu oynayayım veya ne yapayım?
Dünyası bence en iyi açık dünyaya sahip oyunlardandır 250 saatim olmasına rağmen yeni yeni şeyler görüyorum açık dünyasında boş boş at sürmek bile keyifli. Bannerlord'da at sürmekten keyif alıyorsanız RDR2 de hayli hayli alırsınız.Boş olduğu için. Yani boştan kastım gereksiz bir oyun. Dünyası da çok yapay NPC'ler akılsız falan işte.
RDR2 oynanış olarak çok güzel ama hikaye olarak biraz ortalama bir seriydi bana göre. Sen oynamışını mı sevdin yoksa hikayesini mi?
Yok bence Skyrim'in açık dünyası çok daha iyidir, RDR 2 yanından bile geçemez hatta. Ben Red Dead Revolver'i ve RDR'yi de oynadım ikisini de 4-5 saat oynayıp kapatmışımdır. Genel olarak seri boş. İnsanlar kovboy temasını yansıtamıyor. Ayrıca Bannerlord'i at sürmek için oynamıyorum.Dünyası bence en iyi açık dünyaya sahip oyunlardandır 250 saatim olmasına rağmen yeni yeni şeyler görüyorum açık dünyasında boş boş at sürmek bile keyifli. Bannerlord'da at sürmekten keyif alıyorsanız RDR2 de hayli hayli alırsınız.
Ya forumdaşlar herkesin beğenmesine veya bağımlısı olmasına gerek yok yani kimisi sever kimisi sevmez boş gelebilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.