RDR 2'nin grafik kalitesi düşündüğüm kadar güzel değil

Makaleler
3
Yer
Mars
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer AN515-55 / RTX 3050 / 16 GB 2933 MHz RAM / i3 10300H
Her ayarı sonuna kadar çekemediğimden mi veya daha önce RDR 2'yle karşılaştıracak oyun oynamadığımdan mı bilmiyorum ama düşündüğüm RDR 2 böyle değil. Ağaçlar gibi bazı dokular güzel gözükmüyor. Dokununca karların direk yok olup aşağıya tozlarının düşmesi falan. Özellikle bazı dokulara (oyunun başlarında girdiğimiz evdeki masa gibi) yaklaşıp bakınca resmen 144p gözüküyor. i5 10300H RTX 3050 DLSS dengeli modda bazı ayarlar orta ama genelde yüksek Ultra karışık oynuyorum. Sorun neyde olabilir? NVIDIA Denetim Masası'ndan şüpheliyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
RDR2 Ultra doku kalitesi haricinde oynanmaz. İstediği kadar geç göstersin. Oyunda High doku kalitesi bile rezalet.

O denli bozmuyor. Ben hem standart ultra ayarlarda hem de bu optimize ayarlarla oynadım bulanıklığa ve ciddi bir kötü görüntüye sebep olan bir durum yok. Yalnızca bazı detaylar azalıyor ama FPS'e artısı devasa.

Hoş bana o FPS'in bir artısı olmadı ultrada 70 civarı alıyordum, optimize yapınca 120 üzerine fırladı orada da 3300X can çekişmeye başladı. Koca oyunda o FPS'i nereye çiziyorsun en az 5600X lazım.

1080p de ne DLSS ne de FSR 2.0 hiçbir oyun için tavsiye etmiyorum istersen kalite ya da Ultra kalite moduna al yine de bariz bir şekilde belli oluyor görüntü çamur oluyor 4K da gayet mantıklı kullanılabilir 2K da kalite modunda kullanılabilir.

@mutlu pide Tamamını atmamışsın? Ayrıca o ışıklandırma kalitesini normale al. Işıklandırma kalitesinde Normal 5 ise High 25 gibi düşün. O derece FPS'ye etki eder.
4 dosyayı atınca hepsi gitmiyormuş.

Ekran Görüntüsü (24).png
Ekran Görüntüsü (25).png
Ekran Görüntüsü (26).png
Ekran Görüntüsü (27).png

Değil benim oyunda Low doku kalitesinde FPS 40 idi. Ultraya aldım 35'e düştü hocam internette de görmüştüm bu kadar etki ettiğini. Deriz ya kalite performans ayarlarını yapın. Buna değer.

Hayır tek doku için demiyorum genel tüm Hardware Unboxed'ın optimize ayarları.

Bende de oyun 800x600 ayarlar en düşükte grafikler çok kötü, adamlar becerememişler oyun yapmayı. Bence ayarlarla ilgisi yok.

Ultra'ya çekmeden neyine laf ediyorsun anlamadım. Grafiği beğenmediysen yükselt.
Yükselttiğim zaman da aynı yoksa bu konuyu açmazdım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı