RDR 2'ye 178TL verilir mi?

Arkadaşlar Xbox One S kullanıyorum.
İndirime girmişken RDR 2 almak istedim(evet biraz geç kaldım).
Sizce değer mi 178TL'ye.

Hocam cebimde 100 liram olsa 78 borca girip gene alırım o derece değer, oyundan sonra gerçek hayat daha az gerçekçi geliyor.

Yazmayı unutmuşum böbreğimi bile satarım.

Arkadaşlar Xbox One S kullanıyorum.
İndirime girmişken RDR 2 almak istedim(evet biraz geç kaldım).
Sizce değer mi 178TL'ye.
Aylar önce 150 Liraya almistim kesinlikle şiddetle tavsiye ederim almanı. Spoiler yemeden hikayesini sindire sindire oynamak çok keyifli oluyor ve oyunun atmosferi gerçekçiliği ayrı bir olay zaten. Kesinlikle verdiğin paraya değer, ki vermezsen de biraha ya veremezsin ya da 1000 küsür liradan fazlaca almak zorunda kalırsın.

Git fortnite oyna kral sen

Hocam konsol için fiyatlandırmalar genelde daha pahalı oluyor diye biliyorum. Bu bağlamda fiyat gözüme uygun geldi. Ben olsam alırdım yani. Bilgisayar için aldım ben de yakın zamanlarda. Oyun teknik açıdan gerçekten çok başarılı. Vahşi batıya merakınız pek yoksa ve yavaş oyun akışından rahatsizsaniz sıkılabilirsiniz tabii. Oyunda ana görevlerin haricinde yapacak çok fazla şey var. Diğer oyunlar gibi sıkıcı yan görevleri de yok. Oynayış süresi artsın diye oyuna konulmuş içi boş görevler değil. Ayrıca açık dünyada yan görev haricinde yapacak şeyler de var. Challangeler falan var. Yani uzun lafın kısası oyunu hakkıyla bitirmek isterseniz baya bir vakit harcamanız gerekir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı