RDR 2'ye FSR 2.0 modu geldi!

@Crexyyy Gece yamayı kurdum ve bende sizin gibi Steam üzerinden almıştım. Sitedeki yönergeleri doğru takip ettiğinizi farz ederek, orada çıkabilecek hatalara karşı ne yapılması gerektiği de yazıyordu. Acaba oraya baktınız mı?

Bir de ben dosyadan çıkan d3d11.dll dosyasını ayrı olarak, oyunun kurulu olduğu dizedeki ''12on7'' klasörüne kopyaladım. Bir de o şekilde deneyebilirsiniz.

Ancak yama belli bir takım görüntü bozukluklarına yol açabiliyor. Sabaha karşı bir konu oluşturdum lakin daha onaylanmadı. İsterseniz ilerlemeden önce konumun onaylanması bekleyebilirsiniz.
Medium-High karışık ayarlarda 50 FPS alıyorum bu mod sayesinde High ayarlarda 50-60FPS alabileceğimi düşünüyorum o yüzden kurabilsem iyi olurdu.
 
Peki GTX 1050 destekler mi? yakında pc değişicem ama değişene kadar bi 60fps stabil görmek istiyorum
 
@Crexyyy Başka herhangi bir mod kurmuş muydunuz? Sisteminiz güncel mi? Ve diğer talimatları doğru uyguladığınıza emin misiniz? Bir de oyun hangi sürücünüze kurulu?
Başka mod yok sistem güncel. Dosyanın içindeki kısıma kadar talimatlar doğru. Oyun HDD'me kurulu. DX11 mi çalışıyor acaba? DX11 veya DX12 diye bir seçenek ellediğimi hatırlamıyorum çünkü.
 
Social Club error 4 hatası alıyorum. İlk yaptığımda sorunsuz açılmıştı, ciddi de FPS artışı olmuştu, sonra bir anda oyun çöktü, yeniden açtığımda bu hatayı almaya başladım. Çözüm için sadece RDR2 yi yeniden başlatın demişler. Kaçıncı defa yeniden başlatıyorum, Social Club ı kaç defa kapatıp açtım ama sürekli bu hata çıkmaya başladı. Yama çok başarılıydı. Aynı hatayı alan ve çözümüne dair bilgisi olan var mı?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı