RDR 2'ye FSR 2.0 modu geldi!

Hocam RX 570 zaten güçlü bir kart RDR2'yi orta ayarlarda 62FPS orta yüksek ayarlarda 55FPS'lerde oynatıyor bence bu bilgi 1050 Ti sahiplerine daha çok ilaç gibi gelmiştir.
İyi de bana neden beğenmedim işareti attınız? Ben "ayar kısmaktan bunalmıştım." Cümlesini RX570 için söylemedim kendim için söyledim. Bende RX570 yok.

Bence FSR dllss e göre daha iyi hem GTX1650 hem RTX2060 da test ettim her ikisini de ve FSR daha düzgün DLSS de keskinleştirme %500 oluyor.

RTX 2060 satın aldım ve dün oynarken DLSS kullandım. Bir fark hissetmeyi bırak, FSR 2.0 bazı noktalarda daha iyiydi.

İyi de bana neden beğenmedim işareti attınız? Ben "ayar kısmaktan bunalmıştım." Cümlesini RX570 için söylemedim kendim için söyledim. Bende RX570 yok.

RX 570 Cyberpunk için yetersiz. Ben söylemiş olayım.

İyi de bana neden beğenmedim işareti attınız? Ben "ayar kısmaktan bunalmıştım." cümlesini RX570 için söylemedim kendim için söyledim. Bende RX570 yok.

Pardon dostum görmemişim umarım istediğin gibi oynarsın.

Normalde orta ayarlarda 40 FPS oynuyordum şimdi FSR 2.0 kalite yapıp grafikleri Ultra yapıp FPS'i 40'a sabitledim. Düşme artma olmadan sabit 40 oynuyorum.

Hocam işlemcin ne RX 570 RDR2 de yüksek ayarlarda 45FPS veriyor.

Arkadaşlar, Cyberpunk 2077 ve Dying Light 2'den sonra RDR 2'de FSR 2.0'a kavuştu.

Buradan ayrıntılara bakabilirsiniz:

Hocam tamamen şahsi fikrimdir. DLSS RDR 2'de hiç düzgün çalışmıyor. Buna karşı çıkanlar olabilir laf söyleyemem ama ben FSR'ı DLSS'e tercih ederim. Bu sadece RDR için geçerli. Çoğu oyunda kullandım DLSS gayet güzel performans artışı sağlıyor ama RDR'de beni hiç memnun etmedi.

DLSS görüntü kalitesini filan artırmıyor sadece keskinleştirmeyi döşemişler yazılımla o kadar yani.

DLSS'in görüntü kalitesini iyileştirdiği noktalarda olabiliyor. Kullandığın moda bağlı.

Yetersiz değil fakat oyunun optimizasyonu çok çok kötü FSR Cyberpunk'a da geldi artık 60FPS'leri görebiliyor.

RX 570 eskidi hocam, en az 1600 serisi gerekiyor oyunlarda yüksek ayarları kullanmak için. Tarihe baktığımız zaman 5 senelik bir kart.

Bu arada oyunum korsan yine de çalışır değil mi?

Hocam çalışmaz çünkü korsan belli bir sürümü kapsıyor yani yeni çıkan bir korsansa olabilir ama korsan güncelleme almaz o yüzden FSR yoktur.

Hocam tamamen şahsi fikrimdir. DLSS RDR 2'de hiç düzgün çalışmıyor. Buna karşı çıkanlar olabilir laf söyleyemem ama ben FSR'ı DLSS'e tercih ederim. Bu sadece RDR için geçerli. Çoğu oyunda kullandım DLSS gayet güzel performans artışı sağlıyor ama RDR'de beni hiç memnun etmedi.

Hocam yeni driver geldi düzeltmek için zaten 516.79 mu neydi öyle bir şey 100 FPS'yi 115'e falan çıkarıyor.

DLSS'in görüntü kalitesini iyileştirdiği noktalarda olabiliyor. Kullandığın moda bağlı.

RX 570 eskidi hocam, en az 1600 serisi gerekiyor oyunlarda yüksek ayarları kullanmak için. Tarihe baktığımız zaman 5 senelik bir kart.

RX 570 GTX 1650'den iyi bu arada.

Quality de kullandım RDR2 de ve çok kötüydü saint denis de duvarlar Full titriyordu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı