RDR 2'yi silince ilerlemem de silindi mi?

OxeyGG

Decapat
Daha fazla  
BF 1 silecekken yanlışlıkla RDR 2'yi sildim epilogue part 1 deydim, yüzde 67 falan oluyor hikaye. İlerlemem silinmiş midir sizce? Oyunu Steam'den oynuyordum Steam'den sildim yanlışlıkla.

BF 1 silecekken yanlışlıkla RDR 2'yi sildim epilogue part 1 deydim, yüzde 67 falan oluyor hikaye. İlerlemem silinmiş midir sizce? Oyunu Steam'den oynuyordum Steam'den sildim yanlışlıkla.
Niye silinsin ki hocam sizin hesabınızın verilerini tutan bir data var siz oyun içinden silmezsiniz imkanı yok silinmesinin

Hocam oyun saveleri oyunu silseniz bile silinmez. Genelde belgelerim klasöründe "my Games" adlı klasöre kaydedilir. Red Dead Redemption 2 ise save dosyasını bu hedefe kaydediyor: "C:\program files (x86)\Steam\steamapps\common\Red Dead redemption 2\profiles" bu klasöre bakın profiles klasöründe kayıtlarınız duruyordur.

Hocam oyun saveleri oyunu silseniz bile silinmez. Genelde belgelerim klasöründe "my Games" adlı klasöre kaydedilir. Red Dead Redemption 2 ise save dosyasını bu hedefe kaydediyor: "C:\program files (x86)\Steam\steamapps\common\Red Dead redemption 2\profiles" bu klasöre bakın profiles klasöründe kayıtlarınız duruyordur.
Bu bilgisayar/belgeler/rockstargames/red dead redemption 2/profiles kısmında birkaç dosya var ama dediğiniz yerde hiç bir belge yok.

Bu bilgisayar/belgeler/rockstargames/red Dead redemption 2/profiles kısmında birkaç dosya var ama dediğiniz yerde hiçbir belge yok.

Aynen hocam o zaman ilk dediğim gibi "my Games" klasörüne kaydetmiş. Onlar sizin save dosyalarınız onları silmezseniz RDR 2'yi tekrar yükleyince kaldığı yerden devam eder.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı