BF 1 silecekken yanlışlıkla RDR 2'yi sildim epilogue part 1 deydim, yüzde 67 falan oluyor hikaye. İlerlemem silinmiş midir sizce? Oyunu Steam'den oynuyordum Steam'den sildim yanlışlıkla.
Niye silinsin ki hocam sizin hesabınızın verilerini tutan bir data var siz oyun içinden silmezsiniz imkanı yok silinmesininBF 1 silecekken yanlışlıkla RDR 2'yi sildim epilogue part 1 deydim, yüzde 67 falan oluyor hikaye. İlerlemem silinmiş midir sizce? Oyunu Steam'den oynuyordum Steam'den sildim yanlışlıkla.
Social club sekronizasyon istemişti kabul etmemiştim genede kaydeder mi?Steam Cloud serverlarına kaydediyor yani silinmez ayrıyeten social clubında Cloud serveri var orada da kaydınız bulunuyor hiçbir şekilde silinmez.
BF 1 silecekken yanlışlıkla RDR 2'yi sildim epilogue part 1 deydim, yüzde 67 falan oluyor hikaye. İlerlemem silinmiş midir sizce? Oyunu Steam'den oynuyordum Steam'den sildim yanlışlıkla.
Bu bilgisayar/belgeler/rockstargames/red dead redemption 2/profiles kısmında birkaç dosya var ama dediğiniz yerde hiç bir belge yok.Hocam oyun saveleri oyunu silseniz bile silinmez. Genelde belgelerim klasöründe "my Games" adlı klasöre kaydedilir. Red Dead Redemption 2 ise save dosyasını bu hedefe kaydediyor: "C:\program files (x86)\Steam\steamapps\common\Red Dead redemption 2\profiles" bu klasöre bakın profiles klasöründe kayıtlarınız duruyordur.
Bu bilgisayar/belgeler/rockstargames/red Dead redemption 2/profiles kısmında birkaç dosya var ama dediğiniz yerde hiçbir belge yok.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.