RDR 3 çıkar mı?

Her oyun aynı yapılma süresinde olmuyor. Mesela GTA 4 2008'de GTA 5 2013'de çıkmış, 5 yıl sürmüş. Ama şimdi GTA 5 ile 6 arasında bırak 5 yılı 10 yıldan fazla var. Her yeni bir oyun yapıldığında daha kapsamlı, daha kaliteli, daha detaylı olduğu için çıkma süresi katbekat artıyor. Yani RDR 1 ile 2 arasında 8 yıl var demek RDR 2 ile 3'ün arasında 8 yıl olucak anlamına gelmez.
Rockstar bu tarz oyunları bilerek geliştirmeye geç başlıyor isteseler çok daha hızlı çıkartabilirler, en azından ben böyle düşünüyorum.
GTA 6 geliştirmeye resmi olarak başlayalı kaç sene oldu ve ne zaman çıkacak (tahmini) bir de olaya bu yönden bakarsanız daha iyi olur.

Daha yolda RDR1 PC versiyonu var remastred şekilde bir 10 yılı var belki daha fazla bir sürpriz olup Rockstar değişmez ise.

Eğer çıkıyorsa çeteden bağımsız hikaye olmalı örnek olarak landon ricketts anlatılabilir mesela bir görevde blacwater katliamını onun gözünden görsek John ve Davey'yi aslında o vurmuş falan bence efsane olur.
RDR serilerini oynamadım o yüzden yorum yapamayacağım, ancak aşırı uzatılmış ve sadece tek noktaya odaklanılmış hikayeleri sevmiyorum.

RDR 3 en az 2030'dan sonra çıkar ve çıkarsa galiba jack marstonla devam etmeyiz. Onun yerine başka birisi olabilir ya da bilmiyorum, ama elbet bir gün RDR3 çıkacak!

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı