RDR2 alınır mı?

Merhaba arkadaşlar. Uzun süre boyunca sadece sunucularda Minecraft oynadıktan sonra hikayeli oyunlara girmek istedim. İlk olarak Jedi Fallen Order'ı bitirdim ve gerçekten hikayeli oyunlar ilgimi çekmeye başladı.

Bu doğrultuda diğer hikayeli oyunlara geçmek istiyorum. İlk aklıma gelen oyun ise RDR2 oldu.

RDR2 alınır mı? RDR2 nasıl bir oyundur?
Yeni oyun alırken dar düşünme,hikayeli istiyorsan klasiklerden gir işte god of war,skyrim,witcher 2 ve 3,rdr2,far cry 5,souls oyunları,detroit,gta 4 ve 5 ve daha sayamayacagim oyunlar eğer iyi seviyede ingilizcen varsa rdr2 den başla yoksa seni biraz zorlayabilir red dead 2,karakterler abd nin güney kentlerinde dünyaya geldiklerinden daha aksağanlı ingilizce konuşuyorlar buna oyunun eski zamanlarda geçmesi,yaşları vs. etki ediyor ama bence red dead 2 nin aksağan ve konuşma stili daha rahat anlaşılıyor.birde red dead redemption 2 gayet taş gibi bir oyun,gerek oynanış,gerek hissiyat olarak çok güçlü, ben ps4 de bitirdim ama pc de oynayacaksan mouse daha rahat ve keyifli gelebilir ama sana net tavsiyem önce türkce olanları bitirmen ilk tavsiyem de witcher 3 hatta Blood and wine ve hearts of stone dahil paketi alırsan baya avantajlı olur cd Project red,bethesda gibi acgozluluk yapmamış ve 11 yıllık oyunu halen daha tam fiyattan satmıyor konsol ve pc de 2 DLC + oyunu 30 veya 50 tl ye kapatabilirsin ki ben konsolda indirim falan sayesinde 50 tl ye almıştım tavsiyelerim bu kadar

Ben rdr2'yi önermiyorum. Yani insanların abarttığı kadar iyi bir oyun değil. God of war'ı da bitirdim ve şimdiye kadar insanlar neden bu kadar abarttığına hala anlam veremiyorum. Oyun grafik/atmosfer dışında kendini tekrar eden dandik mmo oyunlardan farksızdı. Rdr2'yi de 30+ saatin ardından dayanamadım ve bıraktım. (rdr2'nin tek avantajı fps olarak oynanabilmesi) En azından outlaws hissiyatı biraz da olsa var. Yani pc oyuncusuysanız konsol için yapılmış oyunlarda aradığınızı bulamayabilirsiniz. Days gone ve horizon'ı da satın almıştım ama muhtemelen kütüphane de çürüyecek oyunlar arasına şimdiden girdi. Death stranding'e baktım 7 saat dayanabilmişim. Şuan yıllar sonra dragon age origins'e geri döndüm ve 31 saat'e gelmişim bile. Özetle amacınız grafik/atmosfer değilse skyrim, witcher3 gibi oyunlar'a dönmek sizi daha fazla tatmin edecektir. Boşuna paranızı/zamanınızı harcamanızı tavsiye etmem.

Dosya Ekleri

• yes.jpg
    yes.jpg
    74,1 KB · Görüntüleme: 53

Technopat Haberler

Geri
Yukarı