RDR2 alınır mı?

Dışarıda bir plan yapıp takılsan 500'den aşağı gitmiyor. Kaldı ki 1000 TL olsa yine alırdım. 85 saat sürmüştü ilk sefer bitirdiğimde. Hikayesi, olay örgüsü, karakterlerin değişimi gerçekten muhteşem ayrıca NPC'lere bile çok özen gösterilmiş. Orada yaşayan bir dünya var bunu direkt hissediyorsunuz.

Papara ile 88 TL almıştım. 380 de olsa yine alırım.

1681812019182.png

26 Mbps internet ile 122 GB indirmeyi göze alıyorsam, evet alınır.

Senin kararın. Oyun gereksiz bir hype yaratıyor bence. Neymiş efendim gelmiş geçmiş en iyi oyunmuş, bunu diyen adam hayatında Gta, assassin's creed ve call of duty türevleri dışında oyun oynamamış adam. Ama evet, kendi türünün en iyilerinden. Kısacası insanlar çok fazla övdüğü için alacaksan değmez, ama oyuna karşı cidden merakın varsa değer. Bu soruyu sorduğun için çokta bir merakın olduğunu sanmıyorum

Red Dead Redemption 2 Steam'de 380 TL olmuş. Alınır mı?
Sorgusuz alınır.

Senin kararın. Oyun gereksiz bir hype yaratıyor bence. Neymiş efendim gelmiş geçmiş en iyi oyunmuş, bunu diyen adam hayatında Gta, assassin's creed ve call of duty türevleri dışında oyun oynamamış adam. Ama evet, kendi türünün en iyilerinden. Kısacası insanlar çok fazla övdüğü için alacaksan değmez, ama oyuna karşı cidden merakın varsa değer. Bu soruyu sorduğun için çokta bir merakın olduğunu sanmıyorum
GTA, AC, COD türevleri dışında oyun oynamamış detayına çok takıldım. Oyunun fanboyluğunu yapmayacağım sana ama bence de gelmiş geçmiş en iyi oyun. Ben bahsettiğin oyun türevlerinden çok daha fazlasını oynamış biri olarak bu yorumumdan, RDR2'yi ya oynamadın ya da ilk 2 Chapter'da oyunun yavaşlığına katlanamayıp bıraktığını çıkarıyorum. İyi forumlar.

İndirim bekleyin 380 TL verilmez.
İndirimli hali bu dostum zaten.

Son düzenleme:
Sorgusuz alınır.

GTA, AC, COD türevleri dışında oyun oynamamış detayına çok takıldım. Oyunun fanboyluğunu yapmayacağım sana ama bence de gelmiş geçmiş en iyi oyun. Ben bahsettiğin oyun türevlerinden çok daha fazlasını oynamış biri olarak bu yorumumdan, RDR2'yi ya oynamadın ya da ilk 2 Chapter'da oyunun yavaşlığına katlanamayıp bıraktığını çıkarıyorum. İyi forumlar.

İndirimli hali bu dostum zaten.
İki kere bitirdim ps4 ve pc de. Sadece oyunun aşırı abartılmasından usandım ve gelmiş geçmiş en iyi oyun olduğunu da düşünmüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı