RDR2 alınır mı?

Herkes "bu şartlarda fiyat çok normal" demiş. Sanki firma 200 liradan satsa zarar edecek! Zaten Türkiye'de yapacağı satışı yaptı oyun. 5 yıl eski bir oyunun fiyatını yerel fiyatlandırmayı bozarak küresel fiyata getirmesi açıkçası rockstara olan saygımı azalttı. Gereksizdi!
Rockstar'ın suçu değil ki 100TL'den yapacağı satışı yaptı zaten oyunu da neredeyse her ay indirime sokuyor. FromSoftware gibi eski oyunlarını bile en yeni çıkan oyunundan pahalı yapıp yıllarca indirime sokmadan satmaya da çalışabilirdi. Herkes 98TL'iken alarm çaldı zaten alan alsın son indirimler bunlar diye. Yerel fiyatlandırma hiç yoktu hep küresel fiyattı zaten kur güncellemesi yapıldı sadece.

Rockstar'ın suçu değil ki 100TL'den yapacağı satışı yaptı zaten oyunu da neredeyse her ay indirime sokuyor. FromSoftware gibi eski oyunlarını bile en yeni çıkan oyunundan pahalı yapıp yıllarca indirime sokmadan satmaya da çalışabilirdi. Herkes 98TL'iken alarm çaldı zaten alan alsın son indirimler bunlar diye. Yerel fiyatlandırma hiç yoktu hep küresel fiyattı zaten kur güncellemesi yapıldı sadece.
Ben hiçbir oyunun(rdr2 gibi bir şaheser bile olsa) 500 liradan fazlaya satılmaması gerektiğini düşünüyorum. Her ülkenin asgari ücretine göre oranlama yapılması en mantıklısı. Türkiyede asgari ücret 400 dolar civarıyken 60 dolara oyun satılması saçmalık.

Ben hiçbir oyunun(rdr2 gibi bir şaheser bile olsa) 500 liradan fazlaya satılmaması gerektiğini düşünüyorum. Her ülkenin asgari ücretine göre oranlama yapılması en mantıklısı. Türkiyede asgari ücret 400 dolar civarıyken 60 dolara oyun satılması saçmalık.
Yapacak bir şey yok maalesef durum bu.

Zamanında 89 lira verip hayatımın en güzel oyun deneyimini elde etmiştim, şu an ki fiyatı ile alabileceğin en iyi fiyata düşmüşken senide dara sokmayacaksa almanı öneririm.

Red Dead Redemption 2 Steam'de 380 TL olmuş. Alınır mı?
Kısa keseyim kesinlikle alınır verdiğin paranın hakkını verir oyunun yapay zekası, hikayesi, açık dünyası, atmosferi, karakter tasarımları, fizikleri, gizli yerleri, yan görevleri ve rastgele bişey yaparken bile karşına gelebilecek minik şeyler olsun oyuncuyu sıkmadan mükemmel bir deneyim sunuyor daha anlat anlat bitmez şeyleri var

380 TL'ye düşmüş alınır başyapıt bir oyun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı