RDR2 alınır mı?

İnternette indirimli keyler satılıyor en son 90 TL'ye rockstar launcher indirimi bulmuştum direkt aldım size de öyle indirim bulursanız almanızı tavsiye ederim
 
Ben 90 TL'ye almıştım ve sanırım Epic Games'te indirimi var. Oyun iyi ama 380 TL'ye değmez Epic Games'te ındırım varsa oradan al derim.
 
Red Dead Redemption 2 Steam'de 380 TL olmuş. Alınır mı?

Alınmaz mı? Alınır hocam oynadığım en iyi oyundur bazıları 380TL fazla demiş ama AAA kalitesinde bir oyun zaten o fiyatlarda olur ayrıca 5-10 saatte bitmez sadece görevlere daldan bile 40 saat falan sürer yan görevlere dal 100-150saate çıkar aman yan görev deyince korkma Ubisoft'un dandik açık dünyası gibi değil gerçekten yan görev bunlar hikaye görevi gibi yan görev ayrıca gezerken yardım isteyen sizi soymaya çalışan insanlar vardır bunlar yan etkinliktir yani kesinlikle alın hikayeyi anlamaya çalışın bence süper bir hikayeye sahip ayrıca oyun yavaş açılıyor biraz oyna en azından chapter 2'ye gel ondan sonra zevkli olmaya başlıyor.
 
Herkes "bu şartlarda fiyat çok normal" demiş. Sanki firma 200 liradan satsa zarar edecek! Zaten Türkiye'de yapacağı satışı yaptı oyun. 5 yıl eski bir oyunun fiyatını yerel fiyatlandırmayı bozarak küresel fiyata getirmesi açıkçası rockstara olan saygımı azalttı. Gereksizdi!
 

Yeni konular

Geri
Yukarı