RDR2 alınır mı?

Valla haklısın hocam hakediyor evet. Popülizmden kastım biraz last of us olayı gibi çıktığında daha rafine bir kitlesi olup sonra daha bir popüler kitlenin benimsemesi. Tabiki kalitesinden dolayı. Mesela bazı oyunlar yine konsol özel oyunu olup PC ye çıktığı halde o kadar da popüler olmayı başaramadı Days Gone, Horizon Zero Dawn falan gibi mesela. Kitap sinema uyarlaması gibi biraz uyarlanmadan önce bilen kişi azken sonra herkes bilmeye başlıyor ya özellikle güzel uyarlananca konuşup paylaşabileceğin kişi artıyor. Sevmediğim olay bir kitle aşırı büyüyünce beraberinde Toxic tipleri de getirmesi. Rdr de pek görmedim ama Last of Us kitlesinde çok kanser tipler görmeye başladım
evet haklısın. aslında rdr kitlesinde de toxic tipler var ama last of us kitlesi kadar değil.

oyun tarzım değil aksiyon kısmı aşırı değil tadında bırakmışlar, hikaye odaklı bir oyun Western tarzı oyun seviyorsan hikaye için oynarım dersen indirim bekle al ama rockstar epic üzerinden ne zaman 1500 liraya çeker bilemem. Witcher 3 mesela aşırı hikaye tabanlı olduğu için sevmemiştim aynı şekilde rdr2 benlik değil

RDR2, GOW gibi oyunların PC'ye gelmiş olması bile lütuf. Yılın değil 10 yılın oyunu seçildiler neredeyse, bu soruyu bu oyunlar için sormak lüks. İlk sırada alınması gereken oyunlar. Fiyatta ne kadar aşağıda bulursanız o kadar iyi, ama "alınmalı mı" burada kesinlikle yanlış bir soru.

Ölmeden önce kesinlikle satın alınıp keşfedilmesi gerek bir oyun.
Günümüz fiyatları uçuk indirim fırsatını yakalarsanız kaçırmayın.
Size yemin ederim ilk defa oynuyorum bir oturuşta aralıksız oynadım ayağa kalktığım da koltuk bana yapışmış vaziyetteydi bırakılmıyor el kol yapışıyor ekrana.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı