RDR2 alınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aslinda senin sorunun vulkanda görüntü keskinleştirmenin çalışmaması.Dx 12 de keskiniği arttırdığında nvdia denetim masasından görüntü istediğin kıvama gelir.Dx12 de performansta tutarsızlık var sanırım. AMD bu sorun yok
DX12 hiç denemedim. Dediğim gibi şu an hikayesinbağlandığım için Vulkan'da devam ediyorum. Belki haftasonu denerim.

Neye göre alınmaz kime göre alınmaz.

Grafikler çamur gibi tam bir çöp. Oyun 1080p'de leş gibi görünüyor karkterlerin yüzünü tanıyamıyorum bulanıklıktan kesinlikle abartmıyorum bu oyunun grafiklerine iyi diyen hayatında hiç iyi grafikli oyun oynamamıştır. O iyi grafiklere erişebilmek için en az 5700 veya 2070 gerekiyor.

Grafikler çamur gibi tam bir çöp. Oyun 1080p'de leş gibi görünüyor karkterlerin yüzünü tanıyamıyorum bulanıklıktan kesinlikle abartmıyorum bu oyunun grafiklerine iyi diyen hayatında hiç iyi grafikli oyun oynamamıştır.
Bence sen grafikten anlamıyorsun :D

Ben GTX 1050 2GB ile başkalarının 1070 1080 lerde aldığı performansa yakın performans alıyordum. Bu sanırım şans işi sonrasında Rx 570 ve 580 ile kullandım yine hiç sorun yaşamadım. Çok fazla oyun oynayan birisiyim ve RDR2 bence bir oyun değil başka bir şey anlatılmaz yaşanır imkanın varsa almanı öneririm.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Advanced ayarlar kapalı?

Bu da benim Hardware Unboxed grafik ayarları ile açtığım yayın deneme görüntüsü.

oyunda
Oyundaki kronik bulanıklık sorununu araştır önce sen. 2015'de çıkan Witcher daha iyi görünüyor.
Oyunda kronik bulanıklık tarzında bir şey yok dostum. Hem Nvdia Hem Amd Ekran kartlarıyla denedim. Hem Dx12 hem de Vulkan da . Eğer Resolution scale i düşürmüyorsan. Bulanıklık söz konusu değil oyunda.Uzak mesafeyi net görmemen normal bir şey ve olması gerekende o.Bu oyuna çöp demek 6 7 yıl canını dişine takıp uğraşmış insanlara başta saygısızlık.

Advanced ayarlar kapalı?

Bu da benim Hardware Unboxed ayarları ile açtığım yayın deneme görüntüsü.

Kapalı değil ayarlara dokunulmasın diye kilitli kapatma diye bir şey yok.

Oyuna çöp değil grafiklere diyorum. Oyunun kendisi ortalama bir oyun ne abartılacak ne de gömülecek tarzda bir hikayesi ve oynanışı var. Bulanıklık sorunu kesinlikle var ben scale'i düşürmüyorum, onu yükseltince yavaş yavaş yok oluyor bulanıklık. Anti aliasing diye TAA açmaya mecbur bırakıldığımız için yaşıyoruz bu bulanıklığı ve alternatifleri ise bizim açımızdan çok maliyetli. Uzak mesafeyle alakası yok daha karakterin suratı çamur görüntüden tanınmıyor. Oynadığım hemen hemen hiçbir oyunda bu sorunla karşılaşmazken RDR'de karşılaştım, benle birlikte aynı sorunu yaşayanlar zaten var. 4k da jilet gibi görünüyor elbette ama 1080p'de ise 720p ayarında bir grafik alıyoruz.

Oyuna çöp değil grafiklere diyorum. Oyunun kendisi ortalama bir oyun ne abartılacak ne de gömülecek tarzda bir hikayesi ve oynanışı var. Bulanıklık sorunu kesinlikle var ben scale'i düşürmüyorum, onu yükseltince yavaş yavaş yok oluyor bulanıklık. Anti aliasing diye TAA açmaya mecbur bırakıldığımız için yaşıyoruz bu bulanıklığı ve alternatifleri ise bizim açımızdan çok maliyetli. Uzak mesafeyle alakası yok daha karakterin suratı çamur görüntüden tanınmıyor. Oynadığım hemen hemen hiçbir oyunda bu sorunla karşılaşmazken RDR'de karşılaştım, benle birlikte aynı sorunu yaşayanlar zaten var.
Anti Aliasing konusunda katılıyorum ama geri kalan hikaye ortalama kısmına katılmıyorum. MSAA açınca FPS yerle bir oluyor, TAA da oyunu bulanıklaştırıyor. Hiçbirini açmayınca da otlarda pikseller sayılıyor ama ben kapalı oynuyorum çünkü oyunda Motion Blur var gibi oluyor. Görüntü kalitesi, grafikler ve mekanikler de gayet güzel ama Metro Exodus grafiği kadar iyi değil gibi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı