RDR2 alıp az oyun almak mı, 15 oyun birden almak mı?

Bence o 15 oyunun çoğu sizi mutlu etmez, ve sıkılacağınız ve beğenmeyeceğiniz oyunlar olacaktır. "Olmaz, ben o oyunlardan eminim" diyorsanız RDR 2 oyunundan vazgeçin ama dediğim gibi ise RDR 2 alın.
 
Şimdi bana 30 oyun mu RDR2 mi desen RDR2 derim. Ancak başka bir kişi de RDR2 oynarken sıkılabiliyor. Tamamen kişisel bir durum. O yüzden RDR2'nin başlangıç kısmını en azından 1-2 saat izleyin ve ona göre karar verin. İlk 1-2 saatte çok fazla bir spoiler yok. İzlediğiniz yerdeki yorumlara bakmamanızı tavsiye ederim. Yorumlar hep spoiler dolu oluyor.

Daha önce izlemiştim. Aksiyon falan çok yok ama diyalog ve hikayeyi anlatan sahneleri de seviyorum.

250 lira bütçede RDR2 alsam kalıyor 100 lira. Witcher 3 ve Witcher 1 alacağım, hikayeyi tamamlaması için 1. oyunu da alacağım ve yuvarlak hesap 80 lira gibi para kalıyor. Kalan parayla ne alınabilir? Beni tatmin ederse RDR2 alırım muhtemelen.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
15 oyunu al daha uzun keyif RDR2 o kadar uzun değil sonra alırsın.
RDR2'yi bitireceğim diye anam ağladı. Sen de gelmiş, RDR 2 uzun değil, diyorsun. Yaklaşık bir 80 saatim gitti bu oyuna.
250 lira bütçem var kendimce güzel ve sevdiğim oyunlardan 15 oyunluk bir sepet oluşturdum ama RDR2 içimde kalıyor RDR2'yi eklemek istiyorum ama diğer oyunlardan da vazgeçmek istemiyorum sizce RDR2'yi koyup kalan 100 lirayla ekleme mi yapayım yoksa böyle kalsın mı yani RDR2 bütçenin yarısından fazlasını götürmeye değer mi?
O oyunların listesini atar mısın? Ona göre cevap vereceğim çünkü.
 
Bu zamana kadar hep Steam üzerinden oyun aldım. Geçenlerde bir konu gördüm ve İtemsatış üzerinden 10TL'ye God of War aldım. 3/4 gündür offline bir şekilde oynuyorum. Bir sorun yaşamazsam. Bu yöntemle devam edeceğim. Aynı satıcıdan.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
250 lira bütçem var. Kendimce güzel ve sevdiğim oyunlardan 15 oyunluk bir sepet oluşturdum ama RDR2 içimde kalıyor. RDR2'yi eklemek istiyorum ama diğer oyunlardan da vazgeçmek istemiyorum. Sizce RDR2'yi koyup kalan 100 lirayla ekleme mi yapayım, yoksa böyle kalsın mı? Yani RDR2 bütçenin yarısından fazlasını götürmeye değer mi?

15 oyun derken oyunlar nasıl oyunlar? Güzel ve beğendiğin oyunlarsa 15 oyun daha mantıklı olur uzun oynarsın.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı