S Servetyldrm Picopat Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #1 Herkese merhaba. RDR 2'ye tekrar başladım ve Arthur'un yüzü morarmış gözüküyor hala bunu nasıl düzeltebilirim? Biraz takıntı hâline geldi bende bu.
Herkese merhaba. RDR 2'ye tekrar başladım ve Arthur'un yüzü morarmış gözüküyor hala bunu nasıl düzeltebilirim? Biraz takıntı hâline geldi bende bu.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.009 Makaleler 1 Çözümler 562 19 Temmuz 2024 #2 Fotoğraf paylaşma imkanınız var mı? Artı 0 Eksi
KS KS S Servetyldrm Picopat Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #3 GFYT dedi: Fotoğraf paylaşma imkanınız var mı? Genişletmek için tıkla... Evet, atıyorum şimdi. Artı 0 Eksi
nywrst Centipat Katılım 31 Aralık 2022 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #4 Servetyldrm dedi: Herkese merhaba. RDR 2'ye tekrar başladım ve Arthur'un yüzü morarmış gözüküyor hala bunu nasıl düzeltebilirim? Biraz takıntı hâline geldi bende bu. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani fotoğraf atar mısınız? Artı 0 Eksi
Servetyldrm dedi: Herkese merhaba. RDR 2'ye tekrar başladım ve Arthur'un yüzü morarmış gözüküyor hala bunu nasıl düzeltebilirim? Biraz takıntı hâline geldi bende bu. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani fotoğraf atar mısınız?
Asparagus Centipat Katılım 10 Ocak 2023 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Diğer 19 Temmuz 2024 #5 Hocam bende de Keskin gözde kırmızı hassas alan bölgeleri gözükmüyor? Çözümü var mıdır? Artı 0 Eksi
nywrst Centipat Katılım 31 Aralık 2022 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #6 Asparagus dedi: Hocam bende de keskin gözde kırmızı hassas alan bölgeleri gözükmüyor? Çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Chapter kaçtasın? Artı 0 Eksi
Asparagus dedi: Hocam bende de keskin gözde kırmızı hassas alan bölgeleri gözükmüyor? Çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Chapter kaçtasın?
C Consil55 Picopat Katılım 15 Kasım 2023 Mesajlar 772 Çözümler 1 19 Temmuz 2024 #7 Asparagus dedi: Hocam bende de Keskin gözde kırmızı hassas alan bölgeleri gözükmüyor? Çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Karakter geliştikçe keskin göz gelişir. Artı 0 Eksi
Asparagus dedi: Hocam bende de Keskin gözde kırmızı hassas alan bölgeleri gözükmüyor? Çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Karakter geliştikçe keskin göz gelişir.
KS KS S Servetyldrm Picopat Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #8 nywrst dedi: Nasıl yani fotoğraf atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Servetyldrm dedi: Genişletmek için tıkla... Özellikle göz hatları ve burun kenarları. Artı 0 Eksi
nywrst dedi: Nasıl yani fotoğraf atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Servetyldrm dedi: Genişletmek için tıkla... Özellikle göz hatları ve burun kenarları.
nywrst Centipat Katılım 31 Aralık 2022 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #9 Servetyldrm dedi: Eki Görüntüle 2257226 Özellikle göz hatları ve burun kenarları. Genişletmek için tıkla... Dostum bunu yapmayı nasıl başardın bilmiyorum ama mod indirdiysen sil ve dosyaları doğrula. Artı 0 Eksi
Servetyldrm dedi: Eki Görüntüle 2257226 Özellikle göz hatları ve burun kenarları. Genişletmek için tıkla... Dostum bunu yapmayı nasıl başardın bilmiyorum ama mod indirdiysen sil ve dosyaları doğrula.
shwif Hectopat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 1.071 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #10 Servetyldrm dedi: Eki Görüntüle 2257226 özellikle göz hatları ve burun kenarları Genişletmek için tıkla... Oyun başında yaralı olduğuna dair bir şey hatırlamıyorum. Bir hata ama neyden kaynaklı acaba Artı 0 Eksi
Servetyldrm dedi: Eki Görüntüle 2257226 özellikle göz hatları ve burun kenarları Genişletmek için tıkla... Oyun başında yaralı olduğuna dair bir şey hatırlamıyorum. Bir hata ama neyden kaynaklı acaba