S Servetyldrm Picopat Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #1 Herkese merhaba. RDR 2'ye tekrar başladım ve Arthur'un yüzü morarmış gözüküyor hala bunu nasıl düzeltebilirim? Biraz takıntı hâline geldi bende bu.
Herkese merhaba. RDR 2'ye tekrar başladım ve Arthur'un yüzü morarmış gözüküyor hala bunu nasıl düzeltebilirim? Biraz takıntı hâline geldi bende bu.
KS KS S Servetyldrm Picopat Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #11 nywrst dedi: Dostum bunu yapmayı nasıl başardın bilmiyorum ama mod indirdiysen sil ve dosyaları doğrula. Genişletmek için tıkla... evet bir bakacağım teşekkürler tekrardan shwif dedi: Oyun başında yaralı olduğuna dair bir şey hatırlamıyorum. Bir hata ama neyden kaynaklı acaba Genişletmek için tıkla... evet bende onu çözemedim shwif dedi: Oyun başında yaralı olduğuna dair bir şey hatırlamıyorum. Bir hata ama neyden kaynaklı acaba Genişletmek için tıkla... Ya geç oldu ama buldum bir traş olayım dedim bir baktım o siyah yerler de gitti nywrst dedi: Dostum bunu yapmayı nasıl başardın bilmiyorum ama mod indirdiysen sil ve dosyaları doğrula. Genişletmek için tıkla... Buldum meğersem sakaldan dolayı bir bug olmuş traş oldum geçti sağolun tekrardan Son düzenleme: 19 Temmuz 2024 Artı 0 Eksi
nywrst dedi: Dostum bunu yapmayı nasıl başardın bilmiyorum ama mod indirdiysen sil ve dosyaları doğrula. Genişletmek için tıkla... evet bir bakacağım teşekkürler tekrardan shwif dedi: Oyun başında yaralı olduğuna dair bir şey hatırlamıyorum. Bir hata ama neyden kaynaklı acaba Genişletmek için tıkla... evet bende onu çözemedim shwif dedi: Oyun başında yaralı olduğuna dair bir şey hatırlamıyorum. Bir hata ama neyden kaynaklı acaba Genişletmek için tıkla... Ya geç oldu ama buldum bir traş olayım dedim bir baktım o siyah yerler de gitti nywrst dedi: Dostum bunu yapmayı nasıl başardın bilmiyorum ama mod indirdiysen sil ve dosyaları doğrula. Genişletmek için tıkla... Buldum meğersem sakaldan dolayı bir bug olmuş traş oldum geçti sağolun tekrardan
Asparagus Centipat Katılım 10 Ocak 2023 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Diğer 19 Temmuz 2024 #12 Consil55 dedi: Karakter geliştikçe keskin göz gelişir. Genişletmek için tıkla... Dead Eye 4 bende. Chapter 4 teyim. Bir gözüküyor bir gözükmüyor şikayetim o Artı 0 Eksi
Consil55 dedi: Karakter geliştikçe keskin göz gelişir. Genişletmek için tıkla... Dead Eye 4 bende. Chapter 4 teyim. Bir gözüküyor bir gözükmüyor şikayetim o
bsavasy Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 213 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #13 Bu kadar müthiş detaylı ama aynı zamanda bu kadar buglı başka bir oyun görmedim. DLSS kapatırım zemin ve dokular piksel piksel olur. DLSS açarım adamın yüzü morarır. Artı 0 Eksi
Bu kadar müthiş detaylı ama aynı zamanda bu kadar buglı başka bir oyun görmedim. DLSS kapatırım zemin ve dokular piksel piksel olur. DLSS açarım adamın yüzü morarır.