RDR2 balon bir oyundur

Zula oynayın arkadaşlar çöp bunlar, Zula adamdır. Zula en underrated oyundur, değerini bilmiyorlar.

RDR2, TLOU, GoW, souls oyunları, MGS... Gibi oyunlar çok abartılıyor. Hepsi boş, balon oyunlar. Gerçek oyun oynamak istiyorsanız Watch Dogs serisi, Far Cry serisi ve Assassin's Creed serisi öneririm. Sizlerin, az önce saydığım boş oyunları oynamanızın tek nedeni herkes oynuyor diye oynuyor olmanız. Çoğunluğunuz popüler kültürün kölesisiniz. Benim gibi marjinal insanlar değilsiniz. Sizde benim gibi olmak isterseniz, çoğunluğun fikirlerinin tersini düşünün.

"Gerçek oyun oynamak istiyorsanız Watch Dogs serisi, Far Cry serisi ve Assassin's Creed serisi öneririm" Evet hocam ben de Watch Dogs Legion öneririm, otomatik sürüş falan var en azından oyun çöp olsa da şehiri gezersiniz.

RDR2, TLOU, GoW, souls oyunları, MGS... Gibi oyunlar çok abartılıyor. Hepsi boş, balon oyunlar. Gerçek oyun oynamak istiyorsanız Watch Dogs serisi, Far Cry serisi ve Assassin's Creed serisi öneririm. Sizlerin, az önce saydığım boş oyunları oynamanızın tek nedeni herkes oynuyor diye oynuyor olmanız. Çoğunluğunuz popüler kültürün kölesisiniz. Benim gibi marjinal insanlar değilsiniz. Sizde benim gibi olmak isterseniz, çoğunluğun fikirlerinin tersini düşünün.

Zevkler ve renkler farklıdır. Kimisi RDR2 sever kimisi +18 anime oyunlarını. İroni gibi geldi bana yazdıklarınız ama ciddiyse hiç kimseye şu oyunu oynayacaksın oynamayacaksın diye zorlamanın bir manası yok.

Bu ettiğin laflar oyun kültürüne atılmış bir lekedir balon diye saydığın oyunlar dünyanın en iyi oyunları Far Cry Watch Dogs falanda belli bir kesimin ilgisini çekecek oyunlar ki bazı oyunlarını kimse sevmiyor orası ayrı.

RDR2, TLOU, GoW, Souls oyunları, MGS... Gibi oyunlar çok abartılıyor. Hepsi boş, balon oyunlar. Gerçek oyun oynamak istiyorsanız Watch Dogs serisi, Far Cry serisi ve Assassin's Creed serisi öneririm. Sizlerin, az önce saydığım boş oyunları oynamanızın tek nedeni herkes oynuyor diye oynuyor olmanız. Çoğunluğunuz popüler kültürün kölesisiniz. Benim gibi marjinal insanlar değilsiniz. Sizde benim gibi olmak isterseniz, çoğunluğun fikirlerinin tersini düşünün.
Çoğunluğun fikrini düşünmüyorum diye marjinal ve farklıyım, evet dostum nereden anladın asıl popüler kültür kölesi benim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı