RDR2 balon bir oyundur

Çoğunluğun fikrini düşünmüyorum diye marjinal ve farklıyım, evet dostum nereden anladın asıl popüler kültür kölesi benim.
Diyecek laf bulamıyorum, sadece söyleyeceğim şey. İnanılmaz bir kendini beğenmişlik ve cahillik içindesin ve asıl popüler kültür kölesi sensin.
Sen mi belirleyeceksin Arthur öldüğünde benim üzülmemin aslında "diğerleri üzülüyor" diye olduğunu. Veya Kratos ile adam öldürdüğümde gelen tatmin hissini "diğerleri de hissediyor" diye hissettiğimi.
Açıklama yapmak istemiyorum ama senin gibi birini "Gerçekliğe" döndürmek için yapacağım, gerçi çok önemseyeceğini düşünmüyorum ama ben şansımı deneyeceğim.
Öncelikle "arkadaşım" God Of War a ilk başladığım zaman hakkında bir övgü duymadım, o sektörle hiç ilgilenmedim, hikayesini hiç bilmiyordum, insanların nasıl bayılarak oynadığını bilmiyordum ama oyunu oynayıp bitirdikten sonra bayıldım, gördün mü? Hiç kimsenin etkisinde değildim.
RDR2 ye gelecek olursam, sana bir aptallığımı anlatacağım. Ben Rdr nin Onur sisteminin oyunun finalini değiştireceğini bilmiyordum (çünkü kimsenin etkisinde değildim, bana kimse önermedi sosyal medyada, görmedim) Micah Arthurun kafasına sıktığında ve sonrasında ben "oyun yüksek onur ile biterse Arthur şerefi ile ölür" yazısını okuduğumda saçımı başımı yolmuştum. Kimin etkisi var burada "arkadaşım". Sen sadece havalı görünmek için "Yha kanka onlar popüler kültür kölesi hahaha" kafasındasın, işte tamda burada asıl popüler kültür kölesi sen oluyorsun. Rdr yi kötüleyip assasins creed i yüceltince "Farklı, Marjinal" olmuyorsun, sadece ve sadece Rdr yi kötüleyip assasins creed i yüceltmiş oluyorsun.

Bu forumda dikkat çekmek için popüler oyunlara sallayan konular açmak moda olmuş sanırım. Hayır bir tane doğru düzgün eleştirilerde göremiyorum bu tür konularda. Sadece kötü çünkü bana göre öyleden öteye gidemiyorlar.

İstediklerini alıyorlar ve aldıkları sürece devam edecekler.

Şu an oyunu tekrar oynuyorum. ( Alt Tab da otomatik yolculuk yaparken trene çarptım.)
Oyun o kadar gerçekçi ki gerçekten Arthur yorgan ın yaşadığını veya kasabadaki insanların bizim kışkırtmalarımıza verdiği tepkiler çok iyi yazılmış. Oyuna balon malon diyemezsiniz.

Konu mizah kategorisinde balonda der top ta.

RDR2, TLOU, GoW, souls oyunları, MGS... Gibi oyunlar çok abartılıyor. Hepsi boş, balon oyunlar. Gerçek oyun oynamak istiyorsanız Watch Dogs serisi, Far Cry serisi ve Assassin's Creed serisi öneririm. Sizlerin, az önce saydığım boş oyunları oynamanızın tek nedeni herkes oynuyor diye oynuyor olmanız. Çoğunluğunuz popüler kültürün kölesisiniz. Benim gibi marjinal insanlar değilsiniz. Sizde benim gibi olmak isterseniz, çoğunluğun fikirlerinin tersini düşünün.

Stray bir başyapıttır karakterleri ile(kedi) hikayesi ile oynayışı ile her türden bir başyapıttır ama değerini bilemiyoruz herkes RDR 2'yi konuşuyor kimse Stray'i konuşmuyor.

Stray bir başyapıttır karakterleri ile(kedi) hikayesi ile oynayışı ile her türden bir başyapıttır ama değerini bilemiyoruz herkes RDR 2'yi konuşuyor kimse Stray'i konuşmuyor.

Oynanış? Ne oynanışı var kardeşim Stray'in? Bu oyunu RDR2 ile karşılaştırmak için ya inanılmaz bir kedi sever olmak lazım ya da oyunu oynamamak lazım. Bu arada oyunda sadece atmosfer var geri kalan her şey dandik.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı