Diyecek laf bulamıyorum, sadece söyleyeceğim şey. İnanılmaz bir kendini beğenmişlik ve cahillik içindesin ve asıl popüler kültür kölesi sensin.Çoğunluğun fikrini düşünmüyorum diye marjinal ve farklıyım, evet dostum nereden anladın asıl popüler kültür kölesi benim.
Bu forumda dikkat çekmek için popüler oyunlara sallayan konular açmak moda olmuş sanırım. Hayır bir tane doğru düzgün eleştirilerde göremiyorum bu tür konularda. Sadece kötü çünkü bana göre öyleden öteye gidemiyorlar.
Şu an oyunu tekrar oynuyorum. ( Alt Tab da otomatik yolculuk yaparken trene çarptım.)
Oyun o kadar gerçekçi ki gerçekten Arthur yorgan ın yaşadığını veya kasabadaki insanların bizim kışkırtmalarımıza verdiği tepkiler çok iyi yazılmış. Oyuna balon malon diyemezsiniz.
Keşke konunun açıldığı kısma bi baksan.Bu forumda dikkat çekmek için popüler oyunlara sallayan konular açmak moda olmuş sanırım. Hayır bir tane doğru düzgün eleştirilerde göremiyorum bu tür konularda. Sadece kötü çünkü bana göre öyleden öteye gidemiyorlar.
Keşke konunun açıldığı kısma bir baksan.
Keşke konunun açıldığı kısma bi baksan.
RDR2, TLOU, GoW, souls oyunları, MGS... Gibi oyunlar çok abartılıyor. Hepsi boş, balon oyunlar. Gerçek oyun oynamak istiyorsanız Watch Dogs serisi, Far Cry serisi ve Assassin's Creed serisi öneririm. Sizlerin, az önce saydığım boş oyunları oynamanızın tek nedeni herkes oynuyor diye oynuyor olmanız. Çoğunluğunuz popüler kültürün kölesisiniz. Benim gibi marjinal insanlar değilsiniz. Sizde benim gibi olmak isterseniz, çoğunluğun fikirlerinin tersini düşünün.
Stray bir başyapıttır karakterleri ile(kedi) hikayesi ile oynayışı ile her türden bir başyapıttır ama değerini bilemiyoruz herkes RDR 2'yi konuşuyor kimse Stray'i konuşmuyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.