RDR2 bilgisayardan mı oynanmalı PS5'ten mi?

Swixy

Picopat
Katılım
11 Ağustos 2023
Mesajlar
674
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
R9 380 i5 4460 16 GB RAM sistemim var. Bu sistemle 1080p Low-orta ayarlarda 30FPS Türkçe alt yazılı oynuyorum. Şimdi satıp üstüne para ekleyip PS5 alacağım s. İzce orada mı PlayStation'da mı oynamalıyım? PC değil mi? O kadar iyi İngilizcem yok ama olayı az cok anlarım. Mesela bir sohbeti anlamam ama ne yapacağımı vesaire anlarım. Bence PS5'ten oynamalıyım ama sizin de düşünceleriniz almak isterim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben PS4'ten oynuyorum yani PC'den emin değilim eğer Online oynayacaksan bazı savaşlarda karakterinin aimini hızla saga veya sola alabilirsin konsollarda durum daha farklı konsollar için aimbot var ama hileli olan değil biraz daha kolay aim almak için kullanılıyor oyunun kendi mekaniği...

Grafiksel olarak diyorsan PC'de mod yükler shader ile daha güzel görünür konsolda ise evinizdeki televizyonuna göre güzel bir görünür oynarsın ikisini de denedim ama konsolda oynamak daha rahat gibime geldi tabii emin değilim sizin kararınız.

Oyun mekaniği olarak konsol daha iyi gibime geldi çünkü daha rahat ve konforlu olur PC için ise o çatışmaların ortasında illaki yanlış tuşa basma olur bu yüzden bu durumlarda konsolu öneririm

Bug meselesi ise PC ve konsol sürümü zaten aynı pek bug bulacağını hiç sanmıyorum.

Ama benim için konsol her zaman 1-0 öndedir başkalarının tercihine bir şey diyemem.
 
Her konuda belirtiyorum bu benim kişisel tercihim, her konsolu alıp deneyimleyen biri olarak PC nin yerini tutmuyor benim için. Tercihlere göre değişmekle beraber benim için Türkçe desteği olmazsa olmazlardan. Exc. oyunların genelinde destek oluyor ama diğer oyunlarda yama desteği olmadığından bu benim için büyük bir eksi. Sisteminizi satıp PS5 almaktansa güzel bir hazır PC alın, bir tanede gamepadle keyfinize bakın derim.
 
Oyun PS de 30fps. Fakat sen kendi sisteminde şuan PC de 60fps oynayamadığın için kendin karar ver. Türkçe yama için PC de oynamak daha mantıklı bu arada.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı