RDR2 Epic Games'te indirime girer mi?

Dosya Ekleri

• 2.png
    2.png
    894,1 KB · Görüntüleme: 55
  • 4.png
    4.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 46
  • 5.png
    5.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 41
Hocam NVIDIA'nın programından kart için ayarlanmış ayarı kullanabilirsiniz stabil 60 FPS için ayar verecektir.
Hocam biraz konu dışı olucak ama ben bilgisayarı alalı 2 gün oldu. Aldığından beri hiç bir ayar yapmadım. Hangi ayarları kullanmam lazım veya ne gibi programları ayarlamam lazım? Sağ tık yapınca NVİDİA ile ilgili bir simge çıkıyor o üzerinden mi?
Zamanında kaybedersem diye ekran görüntülerini almıştım hocam :D. Buradaki ayarları FPS'inize göre ayarlayabilirsiniz oyunu aldığınızda.
FreeSync teknolojisi ne işe yarıyor açmaya gerek varmı?

Hocam biraz konu dışı olacak ama ben bilgisayarı alalı 2 gün oldu. Aldığından beri hiçbir ayar yapmadım. Hangi ayarları kullanmam lazım veya ne gibi programları ayarlamam lazım? Sağ tık yapınca NVIDIA ile ilgili bir simge çıkıyor o üzerinden mi?

FreeSync teknolojisi ne işe yarıyor açmaya gerek var mı?

Hocam hiç sürücü kurmadıysanız aygıt yöneticisi / görüntü bağdaştırıcıları / ekran kartınıza sağ tıklayın sürücüyü güncelleştir deyin bittikten sonra GeForce Experience diye program da inecektir ona hesap oluşturun oyunu indirip girin girdiğinizde oyunu görecektir ondan sonra programı açıp oyunu seçip optimize et e tıklayın artık NVIDIA'nın kart için olan ayarlarını kullanabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı