RDR2 grafikler kötü görünüyor

N0rvecli

Kilopat
Makaleler
2
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad
Selam, ayarlar tamamen. Ultra da olmasına rağmen, grafikler videodaki gibi gözükmüyor olayı nedir?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

arthurkötü.PNG

kötügrafık.PNG

kötüü.PNG

Evet açık hepsi. Red SHA'de vesaire kurdugum da o kadar iyi gözükmüyordu.

Kapalı hocam.

Evet onu da yaptım da pek bir doygunlık göremedim hocam.

Hayır tamamen kapalı hepsi grafik olarak her şeyi fulledim AMD kullanıyorum.

Videodaki renkler çok parlak geldi özellikle turuncu kısımlarda belli oluyor büyük ihtimalle adam ReShade gibi bir renk modu kurmuş.

Bu olabilir buna benzettim biraz.

Mod categories at Red Dead Redemption 2 Nexus - Mods and community Buradan istediğin tarzda renk yaması kurabilirsin. Yama kurduktan sonra sakın online girme ban yiyebilirsin.

Bahsettiğin şey renklerse videodaki orijinal görüntü değil zaten, ama bahsettiğin şey attığın ekran görüntüsündeki ağaçların kötü gözükmesiyse mesela, bu seninle veya oyunun ayarlarıyla ilgili bir sorun. Senin oyununun görüntülerinde renk paleti dışında da sorunlar var.

Attığın ekran görüntüsünde ağaçlar aşırı kötü gözüküyor mesela, bende bu şekilde gözükmüyor bu oyundaki ağaçlar.

Bak AMD driver ayarlarından kontrast 105 doygunluk 115 parlaklık -5 yani 95 yap.

hayy.PNG

Durum bu da hocalarım yine kötü geldi gözüme ağaçlar vesaire size ait ekran görüntüsü var mı örnek olabilecek.

Videodaki renkler çok parlak geldi özellikle turuncu kısımlarda belli oluyor büyük ihtimalle adam ReShade gibi bir renk modu kurmuş.

Bu olabilir buna benzettim biraz.

Mod categories at Red Dead Redemption 2 Nexus - Mods and community buradan istediğin tarzda renk yaması kurabilirsin. Yama kurduktan sonra sakın Online girme ban yiyebilirsin.

photorealistic ReShade kullanmıştım da bir tık fazla parlak geldi ayarı tutturamıyor 2.linkdekine bakacagım şu anlık zaten yama ile story takılıyorum Online girersem muhtemelen hepsini kaldırırım bu arada redshade ile Online girilir mi?​

20230815210430_1.jpg

Benim oyundan bir görüntü mesela, sizdekinden çok daha keskin gözüküyor oyundaki tüm detaylar. Sizin oyunda Arthur'un saçları bile kötü gözüküyor. Ben oyunu 2K çözünürlükte oynuyorum bu arada ama zamanında 1080p çözünürlükte de uzun süre oynadım, 1080p'de de sizinki kadar kötü gözükmüyor eminim.

Bir de dikkat ettim sizin gönderdiğiniz ekran görüntülerinin çözünürlüğü düşük, 720p'de mi oynuyorsunuz oyunu?

Selam, ayarlar tamamen. Ultra da olmasına rağmen, grafikler videodaki gibi gözükmüyor olayı nedir?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eki Görüntüle 1904129

Eki Görüntüle 1904131

Eki Görüntüle 1904132

Tüm ayarları sıfırla. Sonra favor quality'i sona çek.

RDR2 zaten sorunlu bir oyun. Çözünürlüğü 2 veya 4K yapmadığınız sürece bulanıklık hissiyatı veriyor. Bunun çözümü ise Resolution Scale ayarını en az x1500 yapmak. Tabii bu ayar cammış gibi FPS düşürüyor. Bu yüzden dengelemek için diğer grafik ayarlarından kısmalısınız.

Ayrıca TAA ayarı yüksek ise onu ortaya alın.

Tüm ayarları sıfırla. Sonra favor quality'i sona çek.
Bu işe yaramaz, Resolution Scale x1500 yapılmalı. Başka çözümü yok bu sorunun. Normal çözünürlüğü 4K yapmak dışında.

RDR2 zaten sorunlu bir oyun. Çözünürlüğü 2 veya 4K yapmadığınız sürece bulanıklık hissiyatı veriyor. Bunun çözümü ise resolution scale ayarını en az X1500 yapmak. Tabii bu ayar cammış gibi FPS düşürüyor. Bu yüzden dengelemek için diğer grafik ayarlarından kısmalısınız.

Ayrıca TAA ayarı yüksek ise onu ortaya alın.

Bu işe yaramaz, resolution scale X1500 yapılmalı. Başka çözümü yok bu sorunun. Normal çözünürlüğü 4K yapmak dışında.

vayvay.PNG

sonnnnn.PNG

misss.PNG

RC'yi 5/2 2500 yaptım düzeldi gibi arkadaşlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı