Evet açık hepsi. Red SHA'de vesaire kurdugum da o kadar iyi gözükmüyordu.
Kapalı hocam.
Evet onu da yaptım da pek bir doygunlık göremedim hocam.
Hayır tamamen kapalı hepsi grafik olarak her şeyi fulledim AMD kullanıyorum.
Bak AMD driver ayarlarından kontrast 105 doygunluk 115 parlaklık -5 yani 95 yap.
Videodaki renkler çok parlak geldi özellikle turuncu kısımlarda belli oluyor büyük ihtimalle adam ReShade gibi bir renk modu kurmuş.
![]()
RDR2 Photorealistic reshade and Modlist
Enhances, colors, shadows, tonemapping and sharpness. No overkill preset, just enhance the already great graphic!www.nexusmods.com
Bu olabilir buna benzettim biraz.
Mod categories at Red Dead Redemption 2 Nexus - Mods and community buradan istediğin tarzda renk yaması kurabilirsin. Yama kurduktan sonra sakın Online girme ban yiyebilirsin.
Selam, ayarlar tamamen. Ultra da olmasına rağmen, grafikler videodaki gibi gözükmüyor olayı nedir?
Eki Görüntüle 1904129
Eki Görüntüle 1904131
Eki Görüntüle 1904132
Bu işe yaramaz, Resolution Scale x1500 yapılmalı. Başka çözümü yok bu sorunun. Normal çözünürlüğü 4K yapmak dışında.Tüm ayarları sıfırla. Sonra favor quality'i sona çek.
RDR2 zaten sorunlu bir oyun. Çözünürlüğü 2 veya 4K yapmadığınız sürece bulanıklık hissiyatı veriyor. Bunun çözümü ise resolution scale ayarını en az X1500 yapmak. Tabii bu ayar cammış gibi FPS düşürüyor. Bu yüzden dengelemek için diğer grafik ayarlarından kısmalısınız.
Ayrıca TAA ayarı yüksek ise onu ortaya alın.
Bu işe yaramaz, resolution scale X1500 yapılmalı. Başka çözümü yok bu sorunun. Normal çözünürlüğü 4K yapmak dışında.
2500 yapınca neden bilmiyorum, ama çimenler biraz garip duruyor. 2500 değil de onun bir düşüğü 2000 yapsanız daha iyi olur gibi.Eki Görüntüle 1904246
Eki Görüntüle 1904247
Eki Görüntüle 1904251
RC'yi 5/2 2500 yaptım düzeldi gibi arkadaşlar.
Online girilir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.