RDR2 hangi at daha iyi?

N0rvecli

Kilopat
Makaleler
2
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad
Selam beyaz Arap atı ve 1000 dolara siyah Arap atı aldım hangisi daha hızlı ve dayanıklı?

Red-Dead-Redemption-2-At-Rehberi-2.jpg

bu atın daha üstü var mı?

Selam beyaz Arap atı ve 1000 dolara siyah Arap atı aldım hangisi daha hızlı ve dayanıklı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bunu öneririm oyunun görüntü olarak bana göre en güzel ATI ve özellik olarak da en iyisi sadece biraz ürkek ama hızı ve staminası çok iyi dikkatli alın kaçmasın :D.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bunu öneririm oyunun görüntü olarak bana göre en güzel ATI ve özellik olarak da en iyisi sadece biraz ürkek ama hızı ve staminası çok iyi dikkatli alın kaçmasın :D.

Bu at var hocam 4 seviye bu ıkı atta var bende bu atların üstü var mı merak ediyorum.

Red Dead Online oyununda atların değerleri farklı yazsa da kullanımda aralarında bir fark yok, hangisi gözünüze hitap ediyorsa onu alabilirsiniz. Fark oluşturan etken eyerdir. Hangi eyer daha iyi diye sorarsanız daha doğru olur.

Red Dead Online oyununda atların değerleri farklı yazsa da kullanımda aralarında bir fark yok, hangisi gözünüze hitap ediyorsa onu alabilirsiniz. Fark oluşturan etken eyerdir. Hangi eğer daha iyi diye sorarsanız daha doğru olur.

En pahalı siyah eyeri kullanıyorum paçalı at var mı acaba ahırdan alabilecegim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı