RDR2 ile eş değer oyun önerisi

Linç yiyeceğim belki ama bu olayı abartı buluyorum RDR 2'yi bende bitirdim ve ondan sonra Uncharted 4, TLOU, GoW gibi oyunlar bitirdim ve yakın zamanda Days Gone oynadim mükemmel zevk aldım bu iş biraz abartılıyor bence bakın yanlış anlamayın kötü oyun demiyorum benim de çok sevdiğim bir oyundur ama başka oyunlardan zevk almıyorum veya soğutuyor olayı bence biraz abartı.
Katılıyorum. Ghost of Tsushima Rdr2'den aldığım zevke yakın deneyim yaşattı bana. Siz de bir deneyin isterseniz. Rdr2 evet en iyisi ama bu çok iyi bir yemek yiyip bir daha hiç bir şeyden tat alamamak gibi bir şey olur.

Katılıyorum. Ghost of Tsushima RDR2'den aldığım zevke yakın deneyim yaşattı bana. Siz de bir deneyin isterseniz. RDR2 evet en iyisi ama bu çok iyi bir yemek yiyip bir daha hiçbir şeyden tat alamamak gibi bir şey olur.

Tsushima'yi bitirdim hocam hikaye olarak biraz patates olsa da samuray olmak güzel hissettiriyordu.

Linç yiyeceğim belki ama bu olayı abartı buluyorum RDR 2'yi bende bitirdim ve ondan sonra Uncharted 4, TLOU, GoW gibi oyunlar bitirdim ve yakın zamanda Days Gone oynadim mükemmel zevk aldım bu iş biraz abartılıyor bence bakın yanlış anlamayın kötü oyun demiyorum benim de çok sevdiğim bir oyundur ama başka oyunlardan zevk almıyorum veya soğutuyor olayı bence biraz abartı.
Uncharted 4 ve GoW'a katılıyorum inanılmaz iyiler. (TLOU oynamadım) ancak bu iki oyun silahlı aksiyon ve vuruş hissi olarak RDR'nin yanından bile geçemezler. Birinde silah yok diğeri de aksiyon macera oyunu zaten. Ancak bence Days Gone RDR'nin yanından dahi geçemez hiçbir özelliğiyle. Grafikleri çok hoştu ancak vuruş hissi çok kötüydü bence.

Uncharted 4 ve GoW'a katılıyorum inanılmaz iyiler. (TLOU oynamadım) ancak bu iki oyun silahlı aksiyon ve vuruş hissi olarak RDR'nin yanından bile geçemezler. Birinde silah yok diğeri de aksiyon macera oyunu zaten. Ancak bence Days Gone RDR'nin yanından dahi geçemez hiçbir özelliğiyle. Grafikleri çok hoştu ancak vuruş hissi çok kötüydü bence.

Ben çok yakındı veya daha iyi gibi bir karşılaştırma yapmadım hocam. Sadece zevk aldım dedim. Bu arada kesinlikle TLOU oynamalisin 1 efsanedir 2'ninde yapay zekasına hayran kalmıştım.

Ben çok yakındı veya daha iyi gibi bir karşılaştırma yapmadım hocam. Sadece zevk aldım dedim. Bu arada kesinlikle TLOU oynamalisin 1 efsanedir 2'ninde yapay zekasına hayran kalmıştım.
Maalesef hayatımda hiç PS sahibi olamadım 😅 GoW ile Uncharted'ı da PC'de oynamıştım. PS 5 alamazsam TLOU 1'i de PC'de oynayacağım gibi görünüyor.

Oynanış anlamında daha iyisi var, görsel anlamda da daha iyisi var lakin hikâye ve açık dünya anlamında daha iyisi henüz yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı