Michael_Myers
Centipat
Bence tam tersi hikaye olarak çok daha iyileri var. Ancak oynanış olarak daha iyisi yok.
Sonuna kadar katılıyorum bence hikaye olarak çok çok iyileri var.
Bence tam tersi hikaye olarak çok daha iyileri var. Ancak oynanış olarak daha iyisi yok.
Çok alakasız bir tür oynayın. Dünyanın en iyi etini yedikten sonra aynı eti aramak yerine sebze yiyin misali. Sevdiğiniz başka türden bir oyunu oynayın ozaman zaten karşılaştırma yapmazsınız.Arkadaşlar merhaba. RDR 2'yi 1 hafta önce bitirdim ve oyun mükemmel ötesi, şu an hiçbir oyundan zevk alamıyorum, o yüzden RDR kıvamında bir oyun arıyorum.
Teşekkürler.
Witcher 3, To The Moon, COD MW serisi ve Black Ops 1-2, Mafia 1-2 gibi. Hikaye olarak bence başka birçok oyunu RDR ile rahatlıkla kıyaslayabiliriz bence.The Last of Us Part 2 var.
Hangi oyunlar?
Hikâyenin işleniş biçimi ve oyun türüne göre yorum yapıyoruz sanıyordum hocam. Onun dışında CoD MW serisine katılmam, MW serisi atmosferi vermeyi ve karakterleri işlemeyi iyi beceriyor lakin genel hikâyesindeki o daha büyük olayı iyi sunmuyor bence. Black Ops serisinde ise sadece 1. oyun bence iyi çünkü MW serisinin aksine genel hikâyesini de karaktere dayatarak işliyor.Witcher 3, To The Moon, COD MW serisi ve Black Ops 1-2, Mafia 1-2 gibi. Hikaye olarak bence başka birçok oyunu RDR ile rahatlıkla kıyaslayabiliriz bence.
MW serisine haksızlık etmeyin benceHikâyenin işleniş biçimi ve oyun türüne göre yorum yapıyoruz sanıyordum hocam. Onun dışında CoD MW serisine katılmam, MW serisi atmosferi vermeyi ve karakterleri işlemeyi iyi beceriyor lakin genel hikâyesindeki o daha büyük olayı iyi sunmuyor bence. Black Ops serisinde ise sadece 1. oyun bence iyi çünkü MW serisinin aksine genel hikâyesini de karaktere dayatarak işliyor.
Mafia 2'ye değinmeyelim, bu ülkede Mafia 2 hakkında tartıştığımda nostaljik hissi olan insanlar bazı şeyleri kabullenmiyor.
Mafia 1 ise iyi olabilecekken ufak tefek anlatım seçimlerinden ortalama sayılır.
Hikâye işine girdiğimizde özellikle belli bir kalitenin üzerindeki işlere bakıyorsak biraz fazla öznele girmeye başlıyor. Mesela ben Last of Us 1'in ve Walking Dead'in de hikâyesini çok sevmem. Veya Bioshock'un hikâye anlatımı da kötü gelir bana. Ki bu 3 oyundan bu forumda iyi linç yedim.
Kesinlikle katılıyorum hocam. Mafia ile birlikte RDR'den sonra beni tatmin eden tek oyunudu.Bence RDR 2 etkisinden çıkaracak oyun Detroit: Become Human'dır.
Arkadaşlar merhaba. RDR 2'yi 1 hafta önce bitirdim ve oyun mükemmel ötesi, şu an hiçbir oyundan zevk alamıyorum, o yüzden RDR kıvamında bir oyun arıyorum.
Teşekkürler.
MW serisine haksızlık etmeyin benceilk oyunda çaylak olarak oynadığımız Soap'ın son oyunda acı verici ölümü de çok etkileyiciydi. Her oyunda gördüğümüz karakter gelişimleri ihanetler vs de cabası. Black Ops 2'de güzeldi bence geçmiş sekansları vs. sonradan çok bozdu maalesef Black Ops. Yazdığım her oyun da birbirinden alakasız çünkü bir oyundaki hikayeyi tarzına türüne göre ayırmıyorum. Bir oyun için güzel bir hikaye yazmak çok zor değil en güzel hikayeye sahip dediğimiz oyunları bir düşündüğünüzde öyle çok da ahım şahım bir şey yok. Ancak yazılan güzel hikayeyi adam gibi oynanışa oturtmak daha zor.
Yazdığım her oyun da birbirinden alakasız çünkü bir oyundaki hikayeyi tarzına türüne göre ayırmıyorum. Bir oyun için güzel bir hikaye yazmak çok zor değil en güzel hikayeye sahip dediğimiz oyunları bir düşündüğünüzde öyle çok da ahım şahım bir şey yok. Ancak yazılan güzel hikayeyi adam gibi oynanışa oturtmak daha zor.
MW serisine haksızlık etmeyin benceİlk oyunda çaylak olarak oynadığımız Soap'ın son oyunda acı verici ölümü de çok etkileyiciydi. Her oyunda gördüğümüz karakter gelişimleri ihanetler vs de cabası. Black Ops 2'de güzeldi bence geçmiş sekansları vs. sonradan çok bozdu maalesef Black Ops. Yazdığım her oyun da birbirinden alakasız çünkü bir oyundaki hikayeyi tarzına türüne göre ayırmıyorum. Bir oyun için güzel bir hikaye yazmak çok zor değil en güzel hikayeye sahip dediğimiz oyunları bir düşündüğünüzde öyle çok da ahım şahım bir şey yok. Ancak yazılan güzel hikayeyi adam gibi oynanışa oturtmak daha zor.
GTA 6 yolda ancak onu bekleyebilirsiniz hocam![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.