Gülen beyefendiler ya da hanımefendiler single da ne yapabiliyorsunuz? Para kazanmak bile yok. Oyun sadece size heistlerle büyük miktarda para veriyor.
Ama ben o atmosferde girip evi soymak istiyorum. Bounty hunt yapmak istiyorum bunların hiç biri görev harici yok ama online da bunlar rastgele bile yapılabiliyor. Bence rockstar'ın yapmak istedikleri online da yapıldı. Fosil kazmak bile var.
Ama ben o atmosferde girip evi soymak istiyorum. Bounty hunt yapmak istiyorum bunların hiç biri görev harici yok ama online da bunlar rastgele bile yapılabiliyor. Bence rockstar'ın yapmak istedikleri online da yapıldı. Fosil kazmak bile var.
O aile çok garipti ya, kadını mezara götürünce ağlıyordu falan. Şişman adamı bağlamaya çalışmıştım bağlanmamıştı. Bu arada evet ben de paranın yerini videodan öğrendim. En çok olayları şehirde yaşıyorum, kaç kere soydular hatırlamıyorum bile.
Bu Easter Egg cidden çok güzeldi ve ürperticiydi.
Her yanından RDR2'nin hikaye modu bence daha iyi, en basitinden oyunun dünyasında bir hayat olduğunu hissedebiliyorsun. Easter Egg'ler de çok güzel katil Easter Egg'i çok iyiydi bende. Bounty Hunt falan da var zaten. Online benim için pek güzel değil sizi bilemem.
Ayrıca NPC olayları aşırı iyi. Ben beyaz atı alıp kampa gidiyordum, bir adam gördüm atın nalını çakıyordu. Sonra atla konuşurken at bir çifte attı. Adam rahmetli oldu.
Ben oyunu 2 kere bitirdim 3 üncüsüne de başladım ve yarısına kadar geldim oyunun ne olduğunu biliyorum şahsen ben hikayesinin bazı noktalarını gerçekten beğenmiyorum. Çok değişik şeyler mevcut derken bir elin parmağını geçmiyor.