RDR2 ilk deneyim

Yani böyle bir oyunun atmosferinde gezinmek bile insana keyif veriyor. Oyuna hangi amaçla baktığınıza göre edilgen bir olay.
Ama ben o atmosferde girip evi soymak istiyorum. Bounty hunt yapmak istiyorum bunların hiç biri görev harici yok ama online da bunlar rastgele bile yapılabiliyor. Bence rockstar'ın yapmak istedikleri online da yapıldı. Fosil kazmak bile var.

Var dostum hatta çok değişik Easter Egg'ler var.

Bir aile var mesela seni yemeğe davet ediyor, verdikleri yemeği yersen paranı çalıyorlar evin bir yerine saklıyorlar
Video izleyene kadar bulamamıştım. Çok değişik şeyler mevcut.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bir aile var mesela seni yemeğe davet ediyor, verdikleri yemeği yersen paranı çalıyorlar evin bir yerine saklıyorlar
O aile çok garipti ya, kadını mezara götürünce ağlıyordu falan. :D Şişman adamı bağlamaya çalışmıştım bağlanmamıştı. Bu arada evet ben de paranın yerini videodan öğrendim. :D :D En çok olayları şehirde yaşıyorum, kaç kere soydular hatırlamıyorum bile.

Bu Easter Egg cidden çok güzeldi ve ürperticiydi.
Her yanından RDR2'nin hikaye modu bence daha iyi, en basitinden oyunun dünyasında bir hayat olduğunu hissedebiliyorsun. Easter Egg'ler de çok güzel katil Easter Egg'i çok iyiydi bende. Bounty Hunt falan da var zaten. Online benim için pek güzel değil sizi bilemem.

Ben oyunu 2 kere bitirdim 3 üncüsüne de başladım ve yarısına kadar geldim oyunun ne olduğunu biliyorum şahsen ben hikayesinin bazı noktalarını gerçekten beğenmiyorum. Çok değişik şeyler mevcut derken bir elin parmağını geçmiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı