- Makaleler
- 23
Yamayı aktif etmeden Online girmek sorun yaratır mı diye soracaktım, yoksa silerek mi girmemiz lazım?
Hiç çevrim içi modu oynamadığım için bilmiyorum maalesef.
Yamayı aktif etmeden Online girmek sorun yaratır mı diye soracaktım, yoksa silerek mi girmemiz lazım?
Öyle hatırlamadığım bir RDR2 yaması için geçerliydi ve 3. parti yazılımdan dolayı ban riski vardı diye biliyorum. Risk almamak için kapatın.Yamayı aktif etmeden Online girmek sorun yaratır mı diye soracaktım yoksa silerek mi girmemiz lazım.
Gülen beyefendiler ya da hanımefendiler Single da ne yapabiliyorsunuz? Para kazanmak bile yok. Oyun sadece size heistlerle büyük miktarda para veriyor.
Var dostum hatta çok değişik easter Egg'ler var.
Video izleyene kadar bulamamıştım. Çok değişik şeyler mevcut.bir aile var mesela seni yemeğe davet ediyor, verdikleri yemeği yersen paranı çalıyorlar evin bir yerine saklıyorlar
Gülen beyefendiler ya da hanımefendiler Single da ne yapabiliyorsunuz? Para kazanmak bile yok. Oyun sadece size heistlerle büyük miktarda para veriyor.
Var. Ps4 de 3 kere bitirdim. pc de de şuan online oynuyorum var mı başka sorun?Önce şunu sorayım oyun sizde var mı acaba ?
Bunu bilmiyordum. Şu her hayvanın cesedinden frankenstein'e benzer bir hayvan yapmaya çalışan adamın evini basmıştım en son. Onu biliyor musun?reis bir de yolda rastgele cesetler vardı onların yerini bulup sonra içinden çıkan haritalar ile katili buluyorduk
Bunu bilmiyordum. Şu her hayvanın cesedinden frankenstein'e benzer bir hayvan yapmaya çalışan adamın evini basmıştım en son. Onu biliyor musun?
Arkadaşlar daha ilk ve sıkıcı yerlerdeyim, ona rağmen oyun çok güzel ve sarıyor.
Hiç sıkılmadım. Normalde hikayeli oyun sevmem ama değişiklik olsun diye RDR2 aldım ve kuruşuna kadar hak ediyor bence.
Çok güzel gözüküyor oyun ve sürükleyici. İndirimde 150'ye almadıysanız alın derim.
Var. Kuru kuruya oynamışsın.Var. Ps4 de 3 kere bitirdim. pc de de şuan online oynuyorum var mı başka sorun?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.