Metro Exodus oynayın.
Var dostum hatta çok değişik easter Egg'ler var. Bir aile var mesela seni yemeğe davet ediyor, verdikleri yemeği yersen paranı çalıyorlar evin bir yerine saklıyorlar video izleyene kadar bulamamıştım. Çok değişik şeyler mevcut.
150 TL değil Online alsınlar bence. Hikayesi pek de iyi değil. Yapacak şey az Online da asıl açık dünya sı ortaya çıkıyor. Arthur Morgan adamdır.
Evet, her npc farklı farklı tepkiler veriyor. Aynı şeyi 2 defa söyleyen NPC'ye denk gelmedim hiç.O parayı geri alabiliyor muyduk? Sırf bu yüzden eski kaydıma geri dönmüştüm.
Asıl açık dünyası story modda bence. Her NPC ile etkileşime geçebiliyorsunuz birbirinden ilginç rastgele olaylar var 300 saatim var bunun en fazla 50 saati Online da geçmiştir. 200. saatimde bile hala yeni olaylar çıkıyordu.
Mesela Valentine'da öylesine dolaşırken cinayet işleyen bir kadın bizden yardım istiyordu ister yardım edip ister Şerif'e bildirebiliyoruz. Oyunu 200 saat oynadım oradan defalarca geçtim ama ona rağmen karşıma hala bir şeyler çıkıyor eminim yapmadığım birçok yan görev daha vardır.
Ben şu an oyunu 5. defa oynuyorum ve sonlara yaklaştım, ilk oynayışımdan beri her oynayışımda daha fazla keyif alıyorum bu oyundan. Oyunu 1 kere %100 olmak üzere 4 defa bitirdim ve hâlâ karşıma daha önce görmediğim şeyler, duymadığım diyaloglar çıkıyor. Bu oyun bir sanat eseri.
Eki Görüntüle 1239403
Eki Görüntüle 1239409
Eki Görüntüle 1239417
Eki Görüntüle 1239419
Eki Görüntüle 1239423
Hocam oyunu Türkçe yama ile mi oynuyorsunuz?
Forumda konusu olan yamayı mı kullanıyorsunuz?
Bilmiyorum ilk bulduğum yamayı yükledim. Neden?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.