Arkadaşlar merhaba. RDR2'de kaplama sorunu yaşıyorum ve inanılmaz canımı sıkıyor bu durum. Oyun M.2 SSD'ye (Kioxia Exceria, lRC20Z001tg8, 1TB, 2100/1700, NVMe PCI-e M.2, SSD) kurulu, daha önce M.2 SSD yokken de hard diske kurmuştum ancak o zaman da böyleydi M.2 SSD'ye kurunca bir şey değişmedi.
Sistemim, oyun için görüntüler ve ayarlar şu şekilde:
Hocam 8 GB RAM az oyun sistem gereksinimlerinde minimum 12 GB diyor, belki RAM kullanımını kısmak için kaplamalar otomatik böyledir.
Edit: Yorum yeni geldi kusura bakma
Gelişmiş seçenekleri kapatın ek bir fayda sağlamıyor txxa/msaa dahil tam ekran modunda tüm ayarları sonuna kadar açın öyle deneyin bir de.
Ben de oynuyorum laptop var 8 GB RAM hatta gelişmiş ayarları açına oyun bir tuhaf oluyor kaplama hızlı yükleniyor net olmuyor atmosfer daha basık oluyor. 8 GB RAM ile Ultra ayalarda 55 FPS ile çok rahat oynuyorum 16 ile rahat rahat oynarsınız siz.
Gelişmiş seçenekleri kapatın ek bir fayda sağlamıyor txxa/msaa dahil tam ekran modunda tüm ayarları sonuna kadar açın öyle deneyin bir de.
Ben de oynuyorum laptop var 8 GB RAM hatta gelişmiş ayarları açına oyun bir tuhaf oluyor kaplama hızlı yükleniyor net olmuyor atmosfer daha basık oluyor. 8 GB RAM ile Ultra ayalarda 55 FPS ile çok rahat oynuyorum 16 ile rahat rahat oynarsınız siz.