RDR2 kırmızı çizgi ne anlama geliyor?

ay1kan

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rx 6600 İ7 9700F H310M PRO VDH PLUS 16 GB Ram 240 GB SSD 2 TB Harddisk
Hocam merhaba, yaklaşık 2 gündür RDR2 oynuyorum fakat haritayı açtığımda gözüme takılan bir şey var. Haritada belirli yerlerde kırmızı bir alan var. Oraya girmekten bir tık tırstım. O kırmızı alanın olayı nedir ne işe yarar bilen var mı?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (81)_LI.jpg
    Ekran Görüntüsü (81)_LI.jpg
    4 MB · Görüntüleme: 107
Hocam merhaba, yaklaşık 2 gündür RDR2 oynuyorum fakat haritayı açtığımda gözüme takılan bir şey var. Haritada belirli yerlerde kırmızı bir alan var. Oraya girmekten bir tık tırstım. O kırmızı alanın olayı nedir ne işe yarar bilen var mı?

Bende yeni başladım bende merak ediyorum.

Sahil, bu sınır dahilinde kolluk kuvvetleri tarafından aktif olarak arandığınızı belirtmek için kırmızıdır. Bölgeye geçerken mutlaka saldırıya uğramayacaksınız, ancak görüldüğünüzde kovalanmanız çok daha olasıdır.

Sahil, bu sınır dahilinde kolluk kuvvetleri tarafından aktif olarak arandığınızı belirtmek için kırmızıdır. Bölgeye geçerken mutlaka saldırıya uğramayacaksınız, ancak görüldüğünüzde kovalanmanız çok daha olasıdır.
anladım teşekkürler

O bölgede aranıyorsunuz orada uzun süre durursanız yakınınıza ödül avcıları gelebilir postaneye gidip başınızdaki parayı öderseniz gider eğer hikayesel bir şey değilse.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı