RDR2 kutusunda neden 2 CD var?

Emir.ps5

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, RDR2 CD kutusunda 2 CD çıktı. Biri data CD biri de play CD. Oyunu yüklemek için data CD'yi takıyoruz oyun yüklendikten sonra bu data CD'nin hiçbir önemi kalmıyor mu yani daha sonra hiçbir şeye yaramayacak mı onu anlamadım?

Oyunun boyutu büyük olduğundan 2 diske bölmüşlerdir bence. "play" yazan diski takınca kurma seçeneği geliyorsa başlat, 1.diskteki veri aktarımı bitince 2.diski takıp devam etmeni ister tahminen.

Teşekkürler peki kurulum bittikten sonra oynamak için falan her zaman play CD yazanı mı takacağım

Soru bana mantıksız geldi. Adı üstünde Data ve Play disk. Anlaşılmayacak bir şey yok ki ?
Hocam herkes her şeyi bilmek zorunda değil. O an dalgınlığına gelmiş anlamamış ve buraya sormuş olabilir. Ayrıca sizin de cevap yazma zorunluluğunuz yok üstüne mesaja dislike atmışsınız.

Hocam herkes her şeyi bilmek zorunda değil. O an dalgınlığına gelmiş anlamamış ve buraya sormuş olabilir. Ayrıca sizin de cevap yazma zorunluluğunuz yok üstüne mesaja dislike atmışsınız.
Fikrimi belirtmem gayet normal ve soruya dislike attım evet çünkü mantıksız buldum. Bunlara neden takıldığını anlayamadım. Sen de beğeni bırak o zaman :) Bırakmamışsın. Mantıksız bulduğum şeylere dislike bırakmakta sitenin bir parçası.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı