RDR2 mi klavye mi?

Qzwn

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba bugün Online üzeriden bir F/P klavye aldım yaklaşık 20 dolar. Satın aldıktan sonra sreamde RDR2'nin indirimde 15 dolar olduğunu gördüm çok oynamak istediğim bir oyun. Bende sipariş kargoya verilmeden iptal ettim. Sizce ne yapmalıyım?

Merhaba bugün Online üzeriden bir F/P klavye aldım yaklaşık 20 dolar. Satın aldıktan sonra sreamde RDR2'nin indirimde 15 dolar olduğunu gördüm çok oynamak istediğim bir oyun. Bende sipariş kargoya verilmeden iptal ettim. Sizce ne yapmalıyım?

Hocam RDR2 o kadar güzel oyunki anlatilmaz yaşanır 240 saatim var Steam oyunu 2-3 kez bitirdim doymadım bir daha bitireceğim ama söyleyim oynadıktan sonra başka oyunlar oyun gibi gelmiyor başka oyun oynayamiyorsun bunu bil 😁

RDR 2 oyununu paylaşımlı hesap alarak oynayabilirsin. Klavye almanızı öneririm.

Bana sorarsan klavyenin çok bir önemi yok. Özellikle de 20 dolar gibi bir fiyatı Klaveye'ye vereceğine 15 dolara RDR2 kesinlikle daha mantıklı.

Biri fiziksel, uzun yıllar kullanıcağınız bir çevre birimi. Diğeri ise tek seferli veya birkaç sefer bitireceğiniz bir dijital ürün.

RDR2 en sevdiğim oyun olsa bile bir klavye yerine şahsen seçmem. Sonuçta RDR2 100-200 saat oynayıp bitirdiğiniz ve fiziksel olmayan bir ürünken. Klavye dediğim gibi fiziksel bir aygıt ve kim bilir ne kadar zaman kullanıcaksınız. Şahsen bende RDR2'den pahalıya bir klavye aldım geçen.

Ama diyorsanız "Klavye çok muhim değil, oyunu çokta bekliyordum." ozaman iyi oyunlar.

@Erling Haaland, bilinç altım okuduğumu değiştirecek kadar yorulmuş. (Şu an Detroit oynuyorum.) Düzenledim mesajımı. Teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı